RASPLAKAĆETE SE: Pogledajte kako je sin reagovao kada je dobio čestitku od oca koji je mrtav 16 godina

Zvuči neverovatno, ali za čestitku postoji savršeno logično i istovremeno neverovatno objašnjenje. Naime, kada mu je preostalo još samo nekoliko dana života, Krisov je otac kupio nekoliko čestitki, u njih ispisao dobre želje i dao ih majci na čuvanje.

Objasnio joj je da Krisu za 13., 20., 21., 25. i 30. rođendan uruči čestitke s obzirom da njega tada više neće biti.

- Moj otac je umro 1999. godine nakon duge borbe sa rakom pluća i jetre. Nakon brojnih hemoterapija i uzimanja lekova, shvatio je da je vreme da - ode. Pretpostavljam da je tada kupio sve te čestitke za mene i mog brata, objasnio je Kris na Redditu.

Iako je do svog tridesetog rođendana primio već nekoliko čestitki, Kris je na njih potpuno zaboravio kada se probudio na svoj 30. rođendan.

- Bio sam totalno iznenađen i to me je toliko usrećilo. Osećao sam ga uz sebe i kako drži nešto što nikada pre nisam video. Imao sam osećaj kao da je tu čestitku napisao juče, a ne pre punih 16 godina.

(old_image)

U njoj je stajala vrlo jednostavna, a tako snažna poruka: 'Napunio si 30 godina znaš šta to znači? Vreme ti ja da izbaciš "brate" iz vokabulara i okreneš kačket normalno. Volim te. Tata.'

Prema rukopisu je vidljivo da je Krisov otac zaista bio na odlasku i na izmaku snaga, ali to njegovu poruku čini još vrednijom.

- Moj otac bio je toliko dobar otac da je to ostao i dugo nakon svoje smrti, zaključio je Kris.

Nadlanu / izvor: 24sata

Pogledajte još