"Start Tel Aviv" takmičenje: Prilika da realizuješ svoju inovativnu ideju

S tim u vezi, prijateljska zemlja Izrael na čelu sa ambasadorom Josefom Levijem je prepoznala potencijal naših mladih ljudi i odlučila da im da zamah u realizaciji svojih ideja.

Za Izrael se kaže da je Start Up nacija, a evo i zašto: uprkos maloj teritoriji, sa samo 8 miliona stanovnika, generiše više Start Up projekata od daleko većih zemalja kao što su Japan, Kina, Kanada, Koreja i Velika Britanija. Šta više, po glavi stanovnika, Izrael ostvaruje duplo više investicija od SAD i skoro 30 puta više nego sve evropske zemlje zajedno!

(old_image)

U zgradi Rektorata u Beogradu, pod pokroviteljstvom Ambasade Izraela u Srbiji i Centra za transfer tehnologije, danas je zvanično predstavljeno "Start Tel Aviv" takmičenje koje će biti održano 23. juna.

Pobednik će biti u prilici da od 6. do 11. septembra kao predstavnik Srbije (pored još 23 zemlje) učestvuje na DLD festivalu, najvećem međunarodnom festivalu inovacija. Festival se održava u glavnom gradu Izraela, Tel Avivu.

Dakle, Start Up koji bude pobedio 23. juna tokom 5 dana u Tel Avivu srešće vodeće izraelske preduzetnike, sve popularnije "poslovne anđele", predstavnike tehnoloških inkubatora, saznaće kako funkcioniše tamošnji Start Up eko sistem, i uz malo sreće, pronaći partnere za svoj projekat.

Poziv je otvoren za sve Start Up kompanije sa inovativnim projektima iz oblasti weba, mobilnih komunikacija i bezbednosti.

Uslovi za takmičare:

  • Godine osnivača: 25-40
  • Sektor: hi-tech, web, mobilne komunikacije i bezbednost
  • Faza razvoja: "seed" (početna faza)

Kako se prijaviti?

Potrebno je popuniti prijavni formular na sledećem linku. Prijava traje do 17. juna u ponoć. Stručni žiri će odabrati deset Start Up kompanija koje će se takmičiti 23. juna u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu. Za dodatne informacije, zainteresovani mogu pisati na israelinserbia@gmail.com.

Pogledajte još