MAZNUO SAM TETKI BRUS IZ PRLJAVOG VEŠA: Od tada masturbiram kao lud

Imam 14 godina. Ne znam šta mi se događa zadnjih nedelja. Dr*am po nekoliko puta dnevno misleći na tetku i njene sise. Dovoljno je da na trenutak zamislim nju i odmah mi se diže. Juče sam izdr*ao u školi, nisam mogao da se suzdržim. Sise sanm joj video u Spa centru u Vrdniku gde smo svi bili.

Ukoliko imate neku ispovest koju želite da podelite sa nama, pošaljite na mail redakcija@nadlanu.com

Znao sam da ima dobre sifone, ali kad sam je video golu iza stakla kako ulazi u đakuzi nije mi bilo dobro. Deset minuta sam buljio bez prestanka. Sad mi se javlaju svakave scene u glavi. Siguran sam da me je gledala u predelu među nogama. I to nekoliko puta. Vidi ona da mi se diže kao lud. Juče sam iašo kod nje da mi objasni kao fora nešto iz fizike. Iako je bila u duksu, sifoni su joj se ocrtavali kao ludi. Izdrkao sam kod nje u kupatilu. I to na njen bade mantil. Mazno sam joj brus iz prljavog veša i sad uvek drkam s njim. Samo razmišljam o njenim sisama, njoj i drkam.

To je postao moj život. Sad nemam ribu, ali me ove moje klinke iz škole uopšte ne intersuju. Neka šestakinja mi je dala leksikon da ga popunim. Kad sam video da je daščara nisam hteo da razgovaram.

DUD

Foto: Yayimages/Ilustracija