VESNA RIVAS OČAJNA: Mrtvu majku čekam da se pojavi na vratima!

Iako je pred kamerama u luksuznoj vili "Parova" delovala hrabro i stameno, pevačica se sve vreme lomila iznutra zbog gubitka jedne od najvažnjih osoba u životu. Pevačica je pristala da se nekoliko dana nakon gubitka majke vrati u rijaliti kako bi skrenula misli od porodične tragedije koja ju je zadesila. Međutim, tek kada je napustila rijaliti šou, shvatila je koliko joj fali majka.

- Ne, ne mogu da prihvatim da nje više nema. Ja i dalje mislim da je ona živa i da će se svakog trenutka vratiti iz banje, gde je često odlazila. Mi smo mnogo bile vezane, stalno sam bila uz nju i sada mi je bez nje grozno. Neki su me osudili što sam se posle deset dana od sahrane vratila u rijaliti, ali meni je bilo potrebno društvo. Nisam bila sama, stalno se nešto dešavalo i tako sam bolje podnela gubitak. Evo i sada, u spoljnom svetu, ja tražim neku zanimaciju, nešto što će mi skrenuti misli od gubitka - rekla je Vesna.

- Upravo sređujem svoju fan-stranicu na Fejsbuku. Mnoge moje pesme moji fanovi nisu mogli da pronađu, pa sam ih sad sve stavila na jedno mesto - objašnjava pevačica, koja je godinama brinula o svojoj bolesnoj majci.

Vesnina mama je pre 20 godina slomila kuk, a pre šest meseci je ostala nepokretna, pa joj je ćerkina nega bila neophodna.

Izvor: Alo!

Pogledajte još