U NOVOJ ULOZI: Prva dama Amerike objavila prvi tvit

- Svečano se zaklinjem da ću u dobroj veri obavljati dužnost predsednika i da ću, najbolje što mogu, čuvati i braniti Ustav SAD - rekao je Tramp izgovarajući zakletvu.

Tramp je ispred zgrade Kongresa položio zakletvu s rukom položenom na dve Biblije - jednoj koju je dobio od svoje majke i drugoj koja je pripadala američkom predsedniku Abrahamu Linkolnu, a koje je u rukama držala njegova supruga Melanija Tramp.

U tom trenutku američki i svetski mediji su podjednako veliku pažnju poklonili njegovoj supruzi Melaniji koja je nakon inauguracije postala prva dama Amerike.

Melanija Tramp je za ovu priliku odenula kreaciju Ralfa Lorena i svojim besprekornim stilom pobrala brojne komplimente širom sveta.

Ubrzo nakon inauguracije kancelarija Prve dame Amerike otvorila joj je zvanični nalog na društvenoj mreži Tviter gde se Melanija obratila svojim sunarodnicima.

- Duboko sam počastvovana da kao Prva dama Amerike služim ovoj zemlji - napisala je Melanija na svom zvaničnom Tviter nalogu Prve dame koji je juče kreiran samo za potrebe njene nove uloge.

Autor: Nadlanu.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.