TAMARA ĐURIĆ OTKRILA JEZIVE DETALJE: Bila sam živi leš, izvadila sam silikone i više nikad neću pod nož!

U želji da postane savršena, i to ne drugima, već sebi, podvrgla se svim mogućim trendovima i nekim estetskim zahvatima, ne sluteći kakav će biti ishod ovih operacija.

Atraktivna crnka, koja je svojim izgledom izazivala muške poglede, bila je na granici života i smrti zbog ideala lepote. Tamara otkriva šta je sve prošla nakon intervencija koje je imala i kako podnosi bolničke dane nakon što joj se izlio silikon u zadnjici i ugrozio joj život.

- Bila sam na privatnoj klinici, gde sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osetila da nešto nije u redu. Pokušavali su to da saniraju, ali neuspešno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gde me je primio načelnik po hitnom postupku, tada su poslali vozilo po mene i primili me u bolnicu - otkriva Tamara, koja priznaje da bi volela da vrati vreme unazad i da više vremena posveti odlasku u teretanu nego odlascima kod estetskog hirurga.

- Bila sam u katastrofalnom stanju. Ostala sam bukvalno bez vena i nisam imala apetit. Otvorili su mi centralnu vensku liniju i kroz nju su mi ubacivali krvnu plazmu. Sada izgledam fenomenalano, kako sam tada izgledala. Tada sam bila kao živ leš. Izgubila sam dosta krvi, imala drhtavice, koje me i danas drže. Pokušavam da jedem koliko mogu, ali uglavnom sve unosim kroz venu. Lekari misle da moram još da budem u postelji jer smatraju da se nisam dovoljno oporavila - kaže Tamara, koja ima samo jedan savet za devojke.

- Nikada nisam bila od onih koje kukaju i žale se, ali sada osećam potrebu da kažem sve zbog devojaka koje ne razmišljaju previše o posledicama, kao što ni ja nisam razmišljala. Poručila bih im da cene ono što imaju i ono što im je bog dao. Zaboravite popunjavanje lica, zadnjice i jagodice. Učite se na mom primeru da te stvari nisu dobre. Ja sam danas besna na sebe što o svemu nisam dobro razmišljala. Izvadila sam silikone iz usana i zadnjice. Najverovatnije ću izvaditi i iz grudi i nikada više neću leći na sto estetskog hirurga - iskrena je Tamara.

Estetska hirurgija je mač sa dve oštirce. Može da vam pomogne, ali može i te kako da odmogne.

- Shvatila sam da ne postoji cena lepote i slave koja može da nadoknadi sve ovo što mi se desilo. Ne želim ovo ni najgorem čoveku na svetu, posebno kada te roditelji, koji su te napravili, takvu gledaju u krevetu. Nestručnost lekara i loš materijal krivi su za ovo što mi se desilo. Psihički sam jaka i stabilna, ali fizički sada ne mogu ništa - kaže Tamara.

Iako se pisalo da je radila dosta estetskih zahvata, Tamara otkriva pravu istinu.

- Nikada nisam vadila rebra. Jedino što sam radila jesu grudi i fileri u zadnjici. Uvek sam birala najbolji materijal i najbolje lekare, ali nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć, jer nije uvek najbolje ono što je najskuplje - zaključuje Đurićeva.

Izvor: Alo!

Pogledajte još