NAJAKTUELNIJI HITOVI NA NOVOJ SCENI KOMBANK ARENE - ARENA DANCE CLUB, 26. MAJA: Najbržim čitaocima poklanjamo ulaznice!

Za svega tri dana, ova pesma ima već preko 2 miliona pregleda na YouTube kanalu i nema sumnje da će postati nov letnji hit!

DJ Mahmut Orhan napravio je pravi vatromet na muzičkoj sceni prošle godine izbacivši hit numeru “Feel (fest. Sena Sener)” koja do sada ima impresivne rezultate:

-YouTube: 184 miliona pregleda

-Spotify: 17 miliona

-iTunes Dance: #1 najslušanija u preko 20 zemalja

-Shazam: među top #25 najtraženijih pesama na svetu

Pored numere “Feel” i najnovije “Save Me” u okviru Arena Dance Cluba, 26. maja, Mahmut Orhan vrteće i ostale svoje značajne obrade i hitove sa više milionskim pregledima:

Self control

Game of Thrones

Herneise

Fatal Love

Vesaire

Pre Mahmuta Orhana, na scenu Arene, izaći će misteriozni sastav Carla's Dreams, vlasnici hita “Sub Pielea Mea - #Eroina”, jedne od vodećih numera na domaćim radio stanicama. Tokom koncerta, pevač i članovi benda prikrivaju svoje lice maskom, naočarima za sunce i kapuljačom.

Pre tri nedelje Carla’s Dreams izbacili su novu pesmu pod nazivom “Tu Si Eu” na kojoj su ponovo sarađivali sa popularnom pevačicom Innom. Pesma do sad ima više od 8.500.000 pregleda! A pre nedelju dana i pesmu Pana La Sange koja ima blizu 2 miliona pregleda.

Tokom prošle godine skoro svaka njihova pesma našla se među najslušanijim sa preko 50 miliona pregleda na YouTube kanalu.

Top pet najslušanijih pesama Carla’s Dreams su:

“Sub Pielea Mea - #Eroina”

Antiexemplu

Ne Bucuram In Ciuda Lor

Unde

“Imperfect”

“Acele”

Na ovom jedinstvenom Dance događaju koji Arena po prvi put organizuje, atmosferu pre Carla's Dreams i DJ Mahmut Orhana, zagrejaće TDI DJ's: Rosske i Marko Španac.

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1990 dinara na blagajni Kombank Arene, Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima: blagajni Doma omladine i Ušće „Shopping“ centra! Ulaznice su i u online prodaji preko sajta www.kombankarena.com

Pet najbržih čitalaca portala nadlanu.com, nagradićemo sa 5x2 ulaznice za ovaj događaj. Potrebno je da nam vaše podatke pošaljete na mejl adresu portal.nadlanu.com@gmail.com.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.