Disney On Ice predstavlja Čarobna kraljevstva: Od 13. do 15. oktobra u Kombank Areni!

Takođe ćete gledati Munju Mekvina, Vukšu i ostale drugare iz filma Automobili kompanija Disney●Pixar sada na ledu

Disney On Ice posle četiri godine dovodi novu predstavu Čarobna kraljevstva, četiri Diznijeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Beograd 13. 14. i 15. oktobra!
Čarobna kraljevstva predstavljaju omiljene likove iz Disney●Pixar Automobila, Male sirene, Disney●Pixar Priče o igračkama 3, zajedno sa Mikijem Mausom, Mini Maus, Pajom Patkom i Šiljom. Uz ove drage likove dolaze nam i zvezde Diznijevog filma Zaleđeno kraljevstvo.

Karte za ovaj nesvakidašnji porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda i preko sajta www.kombankarena.com.

Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su značajno niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave!

Publika će zakoračiti u fantastičan zimski svet Arendela zajedno sa princezama Anom i Elzom iz filma Zaleđeno kraljevstvo, koji je osvojio prestižne nagrade, BAFTA i Oskar i koji je najgledaniji animirani film svih vremena. Ana, devojka velikog srca, kreće na epsko putovanje sa smešnim Sneškom Olafom i robusnim brđaninom Kristofom kako bi pronašla svoju sestru Elzu, čije su ledene moći zarobile kraljevstvo Arendel i okovale ga večitom zimom.

- Čarobna kraljevstva povezuje klasične i moderne Diznijeve priče - rekao je producent Kenet Feld.

- Publika će biti oduševljena u Radijator Springsu u kom će se susresti sa nezaboravnom družinom automobila, stvorenih za akciju na ledu. Videće likove iz svevremenih, omiljenih priča Mala sirena i Disney●Pixar Priče o igračkama 3 i otkriće priču punu akcije, magije i nezaboravnih likova iz Zaleđenog kraljevstva.

Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.