Prijavite se na takmičenje „Start Tel Aviv“ i osvojite put u Izrael

Takmičenje, koje se u Srbiji održava po četvrti put, predstavlja zajedničku inicijativu opštine Tel Aviv i Ministarstva spoljnih poslova Izraela. Pobednici iz 23 prestonice sveta imaće priliku da učestvuju na DLD festivalu, najvećem međunarodnom festivalu inovacija u Izraelu, koji se ove godine održava od 3. do 7. septembra. (www.dldtelaviv.com)

Pobedničke startap kompanije imaće priliku i da se se tokom višednevnog boravka u Tel Avivu sretnu sa vodećim izraelskim preduzetnicima, poslovnim anđelima, predstavnicima tehnoloških inkubatora i upoznaju sa načinom na koji funkcioniše poznati telavivski startap ekosistem.

Prijava
Svi zainteresovani mogu prijaviti svoj startap na sledećem link do 25. juna. Stručni žiri će izabrati deset kompanija koje će se predstaviti na završnom događaju početkom jula u Beogradu, kada će biti proglašen pobednik.

Kriterijumi
Da bi konkurisale, startap kompanije treba da se predstave sa inovativnim projektima iz oblasti Web, ICT i IoT, kao i da se njihov proizvod ili koncept odnosi na socijalno preduzetništvo i/ili urbane inovacije. Sedište startap kompanije treba da bude u Republici Srbiji ili u Republici Crnoj Gori, a startap u početnoj fazi, sa razvijenim prototipom.

Za više informacija pišite nam na: israelinserbia@gmail.com

Pogledajte još