BURNA VEZA GLUMICE I HIRURGA: Kada nisi moja, nećeš biti ničija

Foto: Ivana Panzalović/Facebook

Ljubavna drama i veza prepuna snažnih emocija završila se juče oko 4.30 u stanu u ulici Koste Racina na Dedinju, u kojem su živeli. Neposredno pre tragedije, oko dva sata iza ponoći počela je rasprava, a kada je ona kulminirala, Ivana je pozvala policiju u pomoć.

Ona im je prijavila nasilje i rekla da je Srđan po stanu juri s nožem i da hoće da je zakolje! Iako je patrola stigla za nepuna dva minuta, Srđan je dva puta povukao oroz pištolja koji je nasledio od oca!

- U jednom trenutku je rekao: „Kada nisi moja, neceš biti ničija!“ Pucao je u nju i misleći da ju je ubio, presudio je sebi - kaže izvor.

Policija je zatekla jeziv prizor, Srđana, koji mrtav leži u dnevnoj sobi, dok se Ivana krvava drži za glavu. Samo spletom srećnih okolnosti metak koji je ispaljen da bi je usmrtio Ivanu je okrznuo po čelu i ona je prevezena na VMA, gde je zbrinuta. Tokom policijskog uviđaja pronađene su krhotine čaša, pepeljara, tanjira i ventilatora koji je izbačen kroz prozor, dok je sam stan ličio na bojno polje.

Srđanove komšije navode da je on sin jedinac uglednog plućnog hirurga, majke doktora interne medicine i da je nasledio stan i novac. O njemu kažu da su ga često viđali u društvu lepih žena i da je vozio skup automobil.

- Preleminarni rezultati istrage ukazuju da je do porodične drame došlo usled ljubomore. Srđan je bio nesiguran i svaki Ivanin kontakt s drugim muškarcem je doživljavao kao pretnju. Za sada postoje samo indicije da je u njihovoj vezi bilo i fizičkog nasilja, koje nije bilo prijavljeno, a te informacije se proveravaju - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, inspektori će uzeti izjavu od Panzalovićeve, kao i od njihovih poznanika i komšija iz zgrade.

- Dalja istraga treba da utvrdi šta je dovelo do tragedije, a dosadašnja, prema tragovima pronađenim u stanu, ukazuje na pokušaj ubistva i samoubistvo - ispričao je naš sagovornik.

S druge strane, komšije iz njihove zgrade objašnjavaju da im je veza bila veoma čudna.

- Pre oko mesec dana uveče mi je galama u ulazu privukla pažnju i tada sam ugledala usplahirenu Ivanu u tangama i majici kako pokušava da izađe iz zgrade dok je Srđan s druge strane držao vrata. Ona mu je vikala: „Kretenu doktorski, napravio si mi šljivu na oku!“. Pitala sam je da li joj je potrebna pomoć, na šta je odgovorila negativno, i nastavila je da viče na njega da je pusti da izađe. Rekla sam joj da ima drugi izlaz i ona je odmah otrčala kroz njega, dok je Srđan otišao ka parkingu. U tom trenutku sam shvatila da je ona bila besna i njega jurila - rekla je njihova komšinica.

Druga komšinica je rekla da je čula da je Ivana pre dve nedelje nakon burne svađe izgrebala Srđanov automobil.

Foto: Srdjan Cvetanovic/Facebook

Majka Srđanove prve supruge, koja mu je ujedno i komšinica, kratko je prokomentarisala njegovu smrt.

- Za Srđanovu smrt sam saznala iz vesti, mada sam videla policiju i mladu ženu. Tada sam pomislila da ju je napao neki psihički bolesnik. Nedugo zatim čula sam da se on ubio. Mogu samo da kažem da mi je žao mojih unuka, a on kako je radio, tako mu se vratilo. Srđan je sebe najviše voleo i to je sve što ću da kažem - ispričala je njegova tašta M. P.

Srđanovi prijatelji objašnjavaju da je brak sa Ivanom, sa kojom se verio u aprilu ove godine, trebalo da mu bude treći.

- Srđan se pre petnaest godina razveo od prve žene Tanje, koja je profesorka, a s kojom ima trojke. Dve ćerkice i sin su tada imali po sedam godina. Nakon toga je bio oženjen medicinskom sestrom Marijom, koja je brinula o njegovom ocu. S Marijom se razveo nakon što je prilikom operacije upoznao Ivanu. On joj je tad ugrađivao silikone i rodila se velika ljubav, nakon čega je ostavio Mariju nakon tri godine braka. Srđan je živeo momačkim životom u velikom stilu, pa je počeo malo više da konzumira alkohol. Ako se tome dodaju lepe žene, na koje nije bio imun, kod njega se stvorila zbrka. Takav način života je probudio sumnju da i Ivana slično tako živi, te su se često svađali - rekao je jedan Srđanov prijatelj.

Ko je doktor Cvetanović?

Prim. dr Srđan Cvetanović je stručnjaka u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije. Njegove kolege za njega imaju samo reči hvale. Kažu da je odličan stručnjak, posvećen poslu, a da o svom privatnom životu nije govorio, niti su znali šta se dešava.

- Rođen je 13. novembra 1958. godine
- Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1983, specijalizovao plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju 1990, a postao je magistar medicinskih nauka na VMA u Beogradu 1991. godine
- Uusavršavao se u Velikoj Britaniji, i to za hirurgiju reumatoidne šake
- Član je mnogih prestižnih stručnih udruženja
- Autor je više od 60 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije

Izvor: Alo!
Foto: Facebook

Pogledajte još