BOGOLJUB KARIĆ: Hoću da budem premijer Srbije!

- Moje su ambicije da budem premijer. I radiću na tome da budem - rekao je Karić za "Blic".

On je, ipak, dodao da ne planira da na toj funkciji zameni Anu Brnabić.

- Strpljiv sam, za mene ima vremena - smatra Karić.

Upitan da li je te ambicije i planove podelio sa Vučićem, rekao je da nije, niti ga je, kao je naglasio, Vučić pitao, niti ima razloga da mu to priča.

- On je prezauzet čovek, vodi Srbiju - rekao je Karić.

Osvrnuo se i na beogradske izbore navodeći da, ukoliko bude pozvan, njegov Pokret snaga Srbije biti sa SNS, na čijoj je listi, ali tvrdi da postoje ljudi koji govore da je PSS velika smetnja SNS i da im male partije prave ogromnu štetu.

- Mislim da greše. Zato smo spremni da sami izađemo na izbore. Nikad nismo tražili funkcije na vlasti, interesuje nas da damo doprinos razvoju Beograda. Možemo od Beograda da napravimo ekonomsko čudo! Evo, garantujemo čcetiri mijarde evra investicije za četiri godine - rekao je Karić.

Dodao je da, međutim, "apsolutno nije zainteresovan" za mesto gradonačelnika i da će PSS imati kandidata, kao i ostale partije na listi, ali da će SNS imati krajnju reč.

Na pitanje hoće li otvoriti televiziju, Karić je rekao da televizija već ide kao "BK nostalgija" i da čekaju da dobiju od RRA nacionalnu frakfenciju, ali tvrdi da određeni predstavnici zapadnih zemalja zameraju što BK TV ima veze sa Rusijom, te da ga ne bi začudilo da im ne dozvole da je otvore.

Izvor: Tanjug
Foto: bogoljubkaric/Instagram

Pogledajte još