PRINCEZIN PRIJATELJ TVDI: Kejt u strahu, veruje da će završiti kao Dajana!

To tvrdi anonimni prijatelj popularne princeze, a prenosi portal YourNewsWire.

- Kraljica je prokomentarisala da je Kejt „ispunila svoju svrhu“ odmah nakon rođenja princeze Šarlote, čime je samo potvrdila sumnje koje su se godinama gomilale. Kraljevska porodica je izolovala Kejt i pokušavaju da je ubede da je luda što je opsednuta Dajaninom smrću - rekao je princezin prijatelj za portal poznat po objavljivanju desničarskih teorija zavere.

Kako se tvrdi, Kejt ne sme nikom da se žali, niti sme bilo kome da iznese bilo kakvu primedbu na kraljevsku porodicu.

- Ona je tradicionalista i želela je sve da uradi po pravilima, ali je tokom prve trudnoće počela da shvata šta porodica, a posebno kraljica Elizabeta, traže od nje. Babica Džakinta Saldana nije se ubila 2012, kao što je zvanično objavljeno, već je ubijena nakon što joj se Kejt otvorila dok je ležala u bolnici čekajući da se porodi. Ubili su babicu da bi je ućutkali, ali i da bi Kejt naučili lekciju. Sada ona ni sa kim ne želi da priča da ih ne bi dovela u opasnost - priča princezin prijatelj.

Kejt nosi verenički prsten princeze Dajane, ali ne zato što ga voli, već kao simbol onog što je čeka, smatra ga ukletim.

- Ona mrzi taj prsten. Volela bi da može da ga proda, jer vredi pravo bogatstvo, i sa decom pobegne u Južnu Ameriku i sakrije se. Sanja da ostari vodeći miran i tih život, ali kad shvati da je to nemoguće, danima ne progovara. Kraljica zna da Kejt ne voli da čuva porodične tajne, pa se princeza plaši da će završiti na isti način kao Dajana, u saobraćajnoj nesreći - objašnjava izvor.

Ni princ Vilijam ne želi da sasluša Kejt i čuje njene teorije o likvidaciji, jer veruje u sve što mu baba kaže.

A kraljica je, objašnjava prijatelj princeze, više puta navela da su Midltonovi „previše upadljivi“ i „mnogo gori nego Spenserovi“.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/PrintScreen

Pogledajte još