KO JE KRIV ZA NESREĆU? Otkriveni rezultati obdukcije tela čoveka koga je autom udario Toni Cetinski!

Na brojna pitanja novinara pulsko tužilaštvo reagovalo je saopštenjem u kojem je samo podsetilo da su nalazi tajni.
Ali, kako smo saznali, obdukcijom, izjavama svedoka i veštačenjima definitivno je ustanovljeno da je Kevljanin ležao na putu u trenutku kad ga je Cetinski udario mercedesom, a levim prednjim točkom prešao mu je preko nadlaktice jedne ruke te prouzrokovao još neke podlive koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtonosni.

Prema neslužbenim informacijama, u MUP-ovom Centru "Ivan Vučetić" u ponedjeljak je trebalo da budu završena neka toksikološka veštačenja i dostavljena tužilaštvu.

Nakon nesreće koja je izazvala veliki interes medija i javnosti, policija je čak zatražila i proveru da li je u trenutku nesreće Cetinski razgovarao i eventualno pisao SMS poruke odnosno sve relevantne podatke o prometu njegovog mobilnog koji bi policiji mogli biti od koristi u istrazi.

Provereni su i svi podaci da li je unazad pet godina bilo pritužbi građana na ponašanje vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća.

Mercedes kojim je Cetinski pregazio 62-godišnjaka još je kod policije. Ibrahim Kevljanin na koga je naleteo Cetinski pokopan je 9. novembra na rovinjskom groblju.

Toni Cetinski trenutno nije u Rovinju, a advokatica Gordana Grubeša koja ga zastupa još nije dobila nikakve relevantne podatke o navedenom slučaju.

Izvor: Kurir.rs/Jutarnji
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.