NATAŠA ŠAVIJA “OPLELA” PO SNEŽANI DAKIĆ: Ona je jedna isfrustrirana baba!

Foto: Instagram/natasa.savija

Snežana je došla u dogovoreno vreme kao i svi ostali gosti, ali kada je videla njih tri, rekla je da ne želi da učestvuje jer joj nije mesto u društvu takvih osoba. Organizatori su pokušali da je smire, ali sve je bilo uzalud, pa se ona okrenula i napustila studio. Ostali gosti nastavili su snimanje, a emisija će biti emitovana krajem decembra – priča izvor sa lica mesta, a Nataša Šavija sve i potvrđuje.

Znam sve. Uvek se nađe neka propala voditeljka i šminkerka da pljuje po mladim i lepim devojkama. Providno je da se kompleks krije iza toga, ja iskreno tako nešto nisam doživljavala od nekih normalnih osoba. Svi sa estrade uvek mi se uredno jave, fini su i nikad ne čujem ništa loše ni iz čijih usta. Naravno, osim Jelene Maćić, Snežane Dakić i sličnih budala, da ne kažem od nedo***anih i isfrustriranih baba. (smeh) Ma, jadne su mi – rekla je bivša starleta, a sada modna kreatorka.

Ni Olja Crnogorac nije ostala dužna Snežani:

– Da sam ja nju videla, otišla bih prva.

Snežana Dakić, pak, nije želela da nam objasni zašto joj je smetalo da deli kadar sa mlađim gošćama, pa je burno reagovala.

– Šta vas briga što sam ja otišla, zbog koga i čega!– izvikala se ona.

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

Izvor: Kurir.rs/Svet

Foto: Instagram/natasa.savija/snezanadakic

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.