E-play slavi 20 godina postojanja

- Za Novi Sad nas vežu prelepe uspomene. Od nastupa na festivalu Cinema city, preko nastupa na glavnoj bini Exit festivala, snimanja spota “Hiljadu ljudi” u Fabrici, pa do prošlog koncerta u prepunom Quarteru…. vežu nas samo divna osecanja. Nadam se da će i ovog puta biti tako. Sviracemo i premijerno neke nove pesme sa našeg buduceg albuma koji treba da se pojavi uskoro! - rekla je Maja Cvetković,"frontgirl" E-Playa.

Bend E-play je krajem 2013. objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”. Tokom proteklih godine pesma “Divan Dan” osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobija i “Megafon” nagradu za najbollji singl godine. Iako ima skoro 2 miliona pregleda na youtube, “Divan dan” spada u najomiljenije pesme kada je u pitanju koncertno izvođenje ovog sastava.

Bend je trenutno u studiju gde snima svoj peti studijski album, a kao najavne singlove predstavili su pesme “Da budemo samo dobro” i “Srešćemo se neki drugi put”.

Koncert će se odžati u četvrtak 01.03.2018. u klubu Lazino Tele, a predgrupa na ovom koncertu će biti bend Monohrom iz Novog Sada. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u klubu po ceni od 300 dinara.

Pogledajte još