Otputujte na mesto venčanja najpoznatijih selebritija i ostvarite popust od čak 100 evra!

0

Santorini je, ako niste znali, najlepše ostrvo Grčke. Nezaboravno i savršeno. Po legendi – dar bogova. Sve kuće i crkve na Santoriniju su bele boje, ulice su uske i popločane, a plaže od crnog kamena… Božanstveno belo vino je slatko, a zalazak sunca istinska fascinacija takva da svake večeri ovaj prizor turisti iz celog sveta nagrađuju aplauzom.

Fira je glavni grad, gradić Ija ostrvska bajka. Plaže su kao brokatom zastrte crvenim, crnim i belim peskom…Tradicionalna grčka jela, u kombinaciji s morskim plodovima, zalivaju se vinima čiju lozu napaja jutarnja rosa. Stolovi u kafićima raspoređeni su na stepeništima, brojne radnje i butici prodaju najbolju robu.

Na Santoriniju je zapravo sve nestvarno i apsolutno romantično. Toliko da su mnogi svetu znani ljudi baš ovde, na Santoriniju, izgovorili sudbonosno DA – crkveno venčanje u predivnom ambijentu s više nego romantičnim prirodnim kulisama priuštili su sebi, između ostalih, princ Čarls i Dijana, golman srpske fudbalske reprezentacije Vladimir Stojković  i njegova izabranica Valentina Pupović, najlepši srpski sportski par Ivana Maksimović i Danilo Anđušić, legendarni Bora Čorba Đorđević i Dobravka Milanović…

Za početak dovoljno je da budete fan KonTikija na društvenim mrežama – Facebook-u I Instagramu.

A post shared by KonTiki (@kontiki.travel) on

Ukoliko to jeste, a mnogi jesu, čeka vas lepo iznanađenje – 100 evra popusta (sada je cena 299 evra) za uživanje na božanstvenom grčkom ostrvu Santorini u danima uskršnjih praznika. Polazak je 6. aprila, povratak četiri dana kasnije. U cenu od 299 evra (samo ukoliko ste fan agencije) uračunat je avio-prevoz sa smeštajem u Hotelu Alia 3* na bazi noćenja s doručkom… Više informacija na 011 20 98 000.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.