Otputujte na mesto venčanja najpoznatijih selebritija i ostvarite popust od čak 100 evra!

Fira je glavni grad, gradić Ija ostrvska bajka. Plaže su kao brokatom zastrte crvenim, crnim i belim peskom...Tradicionalna grčka jela, u kombinaciji s morskim plodovima, zalivaju se vinima čiju lozu napaja jutarnja rosa. Stolovi u kafićima raspoređeni su na stepeništima, brojne radnje i butici prodaju najbolju robu.

Na Santoriniju je zapravo sve nestvarno i apsolutno romantično. Toliko da su mnogi svetu znani ljudi baš ovde, na Santoriniju, izgovorili sudbonosno DA – crkveno venčanje u predivnom ambijentu s više nego romantičnim prirodnim kulisama priuštili su sebi, između ostalih, princ Čarls i Dijana, golman srpske fudbalske reprezentacije Vladimir Stojković  i njegova izabranica Valentina Pupović, najlepši srpski sportski par Ivana Maksimović i Danilo Anđušić, legendarni Bora Čorba Đorđević i Dobravka Milanović...

Za početak dovoljno je da budete fan KonTikija na društvenim mrežama – Facebook-u I Instagramu.

A post shared by KonTiki (@kontiki.travel) on

Ukoliko to jeste, a mnogi jesu, čeka vas lepo iznanađenje – 100 evra popusta (sada je cena 299 evra) za uživanje na božanstvenom grčkom ostrvu Santorini u danima uskršnjih praznika. Polazak je 6. aprila, povratak četiri dana kasnije. U cenu od 299 evra (samo ukoliko ste fan agencije) uračunat je avio-prevoz sa smeštajem u Hotelu Alia 3* na bazi noćenja s doručkom… Više informacija na 011 20 98 000.

Pogledajte još