BEZ DLAKE NA JEZIKU: Maja Berović o nudizmu, najseksepilnijim muškarcima i rođendanskim poklonima

Godinu dana kasnije izdala si novi album, zašto tako brzo?

- Mislim da tu nema mnogo filozofije, jednostavno sam želela da obradujem svoju publiku novim numerama za koje, slobodno mogu da kažem da su kvalitetne i da će svaka od njih devet naći put do srca publike. Moj favoriti su svakako “Sahara” i “Načisto”, koje su svaka na svoj način posebne. “Načisto” kada sam snimala plakala sam kao kiša jer se radi o emotivnoj baladi.

Koliko si uložila u novi album?

- U današnje vreme nije u redu da govorim o ciframa. Od trenutka kada sam izdala album “Viktorijina tajna” prošlo je svega mesec dana i već sam počela da tražim nove pesme, smišljam scenarije za spotove, slušam numere, tražim tekstove i razmišljam o tome kako bih volela da izgleda sedmi album. Uporedo sa svim tim sam radila, kao što radim i danas - imam pet nastupa u nedelji. Shvatila sam da sve ono što uložim u albume daje rezultat.

Vreme je letovanja, gde ćeš putovati?

- Verovali ili ne, za mene godišnjeg odmora nema. Kako bih snimila spotove, otišla sam na Kubu i to je za mene bio odmor ako tako mogu da kažem. Nisam se mnogo odmorila, ali sam nabacila preplanuli ten tokom snimanja kadrova na plažama. Za mene nema odmora sve do zime, tada ću odabrati neku tropsku destinaciju gde mogu da se odmorim koliko želim.

Da li si pristalica nudizma?

- Ako neko voli da posećuje nudističke plaže i to ga čini srećnim, apsolutno podržavam. Lično se ne osećam prijatno da se potpuno gola sunčam na plažama, što ne znači da neću promeniti mišljenje za deset godina, jer se sa godinama svima menjaju stavovi i mišljenja.

Ko je najseksepilniji muškarac na javnoj sceni?

- Sa inostrane scene to je Bredli Kuper. Znam da je slomio mnoga ženska srca, a po fotografijama zaključujem da je veoma šarmantan i da radi na sebi.

Na Instagramu imate pola miliona pratilaca, impozantan broj. Šta ti pišu?

- Taj vid popularnosti i te kako košta, spremna sam da odgovaram na sve poruke fanova. Pitaju gde sam kupila određenu garderobu, kada pevam u njihovom gradu, kakvi su Jala i Buba privatno i još mnogo toga.

Koji je najlepši poklon za rođendan koji si dobila?

- Zaista je bilo mnogo poklona, ali najlepši je stigao od supruga Alena. Jedna torba koju sam nekoliko meseci gledala, razmišljala sam da li da je kupim ili ne. Čekala me je posle nastupa jer sam bila odlučna da svoj rođendan dočekam sa publikom. Kada sam je ugledala, nisam mogla da skinem osmeh sa lica. Mada, znaju da me obraduju sitnice, sreća je u malim stvarima i onda kada me Alen iznenadi sa mojom omiljenom čokoladom tada budem presrećna.

Izvor: Blic.rs
Foto: mayaberovicofficial/Instagram

Pogledajte još