DVA FITNES INSTRUKTORA I ZDRAVA ISHRANA: Ana Nikolić rešila da se izbori sa viškom kilograma!

Pop zvezda Ana Nikolić rešila je da nakon godinu dana neuspešnog mršavljenja konačno svoje telo dovede u red, a za to je angažovala čitav tim ljudi. Dva fitnes instruktora pomažu joj da vežbama i korigovanom ishranom vrati vitku figuru, a dešava joj se i da ponekad bude nervozna.

Nikolićeva je shvatila da je tajming za izdavanje novog albuma sve bliži i da prilikom povratka na scenu mora da zasija u starom sjaju, pa je prionula na rad.

- S obzirom na to da rad na albumu polako privodi kraju, Ana je ozbiljno krenula da radi na svom izgledu. Ne pada joj na pamet da izda album dok ne dovede liniju u red, a kako joj to duže vreme ne polazi za rukom, ona je rešila da sada da sve od sebe da bude ona stara. Angažovala je čak dva fitnes instruktora sa kojima svakodnevno, nekada čak i dva puta dnevno vežba, a oni su joj propisali i program ishrane uz koju će lakše smršati. Naporno vežba, trči, hrani se zdravo i nada se najboljim rezultatima - otkriva izvor blizak pevačici.

Ana je zbog mršavljenja ponekad i nervozna, ali to je uobičajeno.

- Svesna je da neće tako lako vratiti stari izgled, ali dok se ne približi nekadašnjoj kilaži ne namerava da zakoči. Ana se za sada svega pridržava, ali nije joj lako. Bude gladna i iscrpljena, što joj teško pada, pa bude i nervozna, ali niko joj od bližnjih ne zamera. Ima veliku podršku porodice i bliskih prijatelja u nameri da smrša, a to joj mnogo znači - navodi sagovornik.

Podrška nije izostala ni od pevačicinih fanova. Nikolićeva je nedavno okačila na svoj Instagram nalog fotografiju na kojoj oni mogu da vide kako trenira sa svojim timom, što ih je oduševilo, prvo zbog toga što se raduju da vide staru Anu, ali i zato što im je jasno da se novi album bliži.

Pop pevačica je ubrzala tempo mršavljenja pred koncert svog supruga Stefana Đurića Raste, na kojem će mu biti specijalna gošća, a zbog ovog gostovanja ona daje svoj maksimum na treninzima kako bi što bolje izgledala na koncertu svoje jače polovine.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još