UJEDINJENI U PLEMENITOM CILJU: "Pinkove zvezdice" sa Kijom Kockar i Leontinom u saradnji sa organizacijom NURDOR prikupljaju sredstva za decu obolelu od raka

Veliki humanitarni koncert 7. februara u 20h u Domu omladine!

U susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokroviteljstvom TV Pink, a u saradnji sa organizacijom "NURDOR" ("Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka"), 7. februara održaće se humanitarni koncert u Domu omladine sa početkom u 20 časova.

Na humanitarnom koncertu, na kom će se prikupljati sredstva za decu obolelu od raka, nastupiće učesnici dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", koji se uvek rado i sa velikim entuzijazmom odazovu na sve humanitarne događaje.

U Domu omladine će 7. februara od 20 časova nastupiti Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković, koji će na ovaj način dati svoj doprinos u borbi za decu koja vode najvažnije životne bitke.

Pored učesnika "Pinkovih zvezdica", koji su posebno omiljeni među najmlađima, na humanitarnom koncertu će nastupiti i njihovi mentori u takmičenju, članice žirija "Pinkovih zvezdica" Kristina Kija Kockar i Leontina Vukomanović. Kristina će otpevati nekoliko numera sa svojim bendom, a Leontina će na bini nastupati sa decom, sa kojom već godinama sarađuje.

Ulaznice za humanitarni koncert možete kupiti na sajtu www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, a sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti.

Organizacija "NURDOR" je pokrenula brojne projekte, od kojih su mnogi po prvi put sprovođeni u našoj zemlji i koji su značajno doprineli tome da lečenje dece obolele od kancera u Srbiji, i briga o ovoj osetljivoj grupi populacije, polako počinje da liči na uslove i tretman kakvi postoje u zemljama Evropske unije. "NURDOR" je jedino udruženje ove vrste u Srbiji koje se bavi sveobuhvatnom psiho-socijalnom podrškom porodicama i sistemskim rešenjima koja omogućavaju da zdravstveni sektor pedijatrijske onkologije u celoj našoj zemlji funkcioniše bolje. Ova organizacija prepoznata je u celoj Srbiji, a i šire, kao pouzdan partner u svakom projektu koji doprinosi poboljšanju uslova lečenja dece i animiranju i senzibilisanju društvene zajednice za aktivno učešće u ovakvim projektima.

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa "Pinkovim zvezdicama" i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja, odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija, dobro se zabavite, a pre svega podržite ovaj plemeniti cilj 7. februara od 20 časova u Domu omladine.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još