Povezana tri vodeća sajta za zapošljavanje na Balkanu

Srpski sajt za zapošljavanje Poslovi−Inofostud objavio je juče da je uspostavio saradnju sa vodećim sajtovima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Kako se navodi u saopštenju kompanije Infostud, dogovor o poslovnoj saradnji postignut je sa hrvatskim portalom www.moj-posao.net i bosanskim www.posao.ba. 

Ističe se da se radi o povezivanju liderskih sajtova za zapošljavanje tri zemlje jugoistočne Evrope radi poboljšanja kvaliteta ponude na regionalnom tržištu rada. 

Saradnja će se odnositi prvenstveno na razmenu poslovnih kontakata, zajednički nastup prema poslodavcima koji traže radnike u regionu, kao i razmenu drugih informacija o zapošljavanju, korisnih ljudima koji traže posao jer će ih upoznati i sa ponudom poslova u okruženju, navodi se u saopštenju.
Šefica sajta poslovi.infostud.com Sonja Kmezić je istakala da će sada taj sajt poslodavcima iz Srbije direktno omogućiti da traže radnike i u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini preko najposećenijih sajtova za zapošljavanje u tim zemljama. Hrvatski sajt moj−posao.net je, kako je istakla, među 5.000 najposećenijih sajtova na svetu. U saopštenju se navodi da srpski sajt poslovi.infostud.com ima preko pola miliona poseta mesečno. Na sajt se tokom jednog meseca postavi oko 2.000 različitih oglasa za posao, a na njemu se do sada oglašavalo preko 2.300 domaćih i stranih firmi. ( „Beta“ – „ Pregled“ )

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.