PIKNIK U MAU: Priroda u centru grada

Priroda u centru grada! Cveće, drveće, ptice i veverice, leptiri i vilin konjici, mačke i psi, životinje velike i male – svi smo deo ovog našeg beogradskog asfaltnog okruženja.

Pozivamo vas na Piknik u MAU! Provedite ceo dan, 28. juli, od 12 do 21 h, u parku Muzeja afričke umetnosti. Program organizuje udruženje Kišobran, uz pomoć kafea Zaokret, pivare Kabinet Brewery i restorana Burger House. Udružili smo snage i isplanirali dan u prirodi ispunjen brojnim muzičkim, kreativnim, edukativnim i sadržajima čistog zadovoljstva.

U harmoniji sa zvucima prirode, za muzički program zaduženi su Kišobranci: Do the Math pravi muzički uvod i savršenu podlogu za uživanje, dok posle njega DJ pult preuzimaju Igor Jadranin i Andrija Milošević.

Sunflower Yoga Beograd će prirediti dve lagane serije joge, a malo žustriju verziju telesnih veština pokazaće Capoeira Angola Belgrado.

Muzej afričke umetnosti osmislio je i dve edukativno-kreativne radionice za decu: Napravi egipatske kartuše (od 14 do 15:30 h) i Igrajmo senet – drevnu egipatsku igru (od 17 do 18:30 h). Ne propustite ni priliku da zajedno sa egiptologom Nenadom Markovićem prošetate kroz izložbu Pod lupom: staroegipatske zbirke u muzejima u Srbiji (od 16 h).

Ulaz na Piknik u MAU je slobodan i ohrabrujemo vas da dođete sa celom porodicom, ljubimcima, loptama, frizbijima i ostalim zezancijama! Za ambijent se potrdila naša stalna gošća – priroda!

Dakle:

- Šta? Piknik u MAU

- Кo? Кišobran, Zaokret, Кabinet Brewery, Burger House, Muzej afričke umetnosti a.k.a. MAU

- Gde? Muzej afričke umetnosti, Andre Nikolića 14 na Senjaku

- Кada? U nedelju 28. jula, od 12 do 21 h

- Кako (do nas)? Lako: biciklom, trotinetom, peške... ili busom 44 (do Topčiderske zvezde)

- Кoliko? Ulaz besplatan

Više informacija na

www.mau.rs

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još