ŠABAC - SRPSKI KENTAKI: Spoj mode, lepote, brzine i šarma

Na šabačkom hipodromu u okviru osmih po redu konjičkih svečanosti i memorijalnog turnira Kralja Aleksandra, održan je iizbor za Miss Šapca. Izbor za Miss Šapca je četvrti po redu polufinalni izbor za ovu godinu, tako da smo dobili četvrtu direktnu finalistkinju izbora za Miss Srbije 2019. godine.

Domaćini manifestacije i izbora bili su Šabački hipodrom i turistička organizacija grada Šapca. Ovom manifestacijom obeleženo je dva veka od prve galopske trke.

Atmosfera šabačkih konjičkih svečanosti predstavlja pravi spoj brzine, lepote išarma. Sa razlogom se ova manifestacija naziva i "Trke lepote i humanosti", jer smo imali priliku da kupovinom palačinki na štandu "Palačinke sa ljubavlju za Luku" pomognemo ovom dvoipogodišnjem dečaku da što pre ozdravi.

Partner kompanije Miss Yu poliklinika "Solar Medical Centar" na čelu sa vlasnicom Tanjom Šljukić u toku trajanja cele manifestacije, organizovali su besplatno merenje krvnog pritiska, nivoa šećera u krvi i pulsne oksimetrije za sve prisutne. Za titulu najlepše takmičilo se dvanaest devojaka.

Pobednica i nova Miss Šapca je Tijana Šiljak. Tijana nije krila oduševljenje što je baš u Šapcu ponela titulu njajlepše i to baš na Šabačkom hipodromu jer kako kaže za nju je Šabac srpski Kentaki.

Titulu prve pratilje osvojila je atleričarka Violeta Marković, a druga pratilja je Katarina Lepotić. Za najfotogeničniju devojku izabrana je Ana Kolarić, a najšarmantnija je bila Nikolina Šuman.

Devojke su se predstavile u dva izlaska u haljinama butika "Demode" iz Beograda. Ove predivne haljine dodatno su ukrasili šeširi "Royal", koje su devojke nosile tokom svog predstavljanja.

Za frizure devojaka pobrinuo se frizerski salon "Džimi Line", a lepotu devojaka dodatno su istakle šminkerke "Akademije Purity" Snežana Prodanović, Marija Arsenović i Aleksandra Ignjatović. Pored osvojene titule najlepše, direktnog plasmana u finale izbora za Miss Srbije 2019. godine, pobednica je dobila i kompletnu stipendiju za četvorogodišnje školovanje na Fakultetu za projektni i inovacioni mendžment i IT kao i vaučer poliklinike "Solar Medical Centar" za najpreciznije merenje metaboličke nutricije na Body Galaxy vagi.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Miss Srbija/Promo

Pogledajte još