Repriza piknika u MAU 11. avgusta

Kiša nas je prekinula prošle nedelje i odlučili smo da ponovimo Piknik u Muzeju afričke umetnosti u nedelju, 11. avgusta! Program počinjemo od 12 sati i družimo se sa vama sve do 21. čas.

Za muzički program zaduženi su Kišobranci, ulaz u Muzej će biti slobodan, a za šankom vas čekaju Burger House, Kabinet Brewery i Zaokret.

Do the Math pravi muzički uvod i savršenu podlogu za uživanje, dok posle njega DJ pult preuzimaju Igor Jadranin i Andrija Milošević.

Od 16 časova organizuje se i javno vođenje kroz tematsku izložbu "Pod lupom - Staroegipatske zbirke u muzejima u Srbiji" sa Nenadom Markovićem, saradnikom Muzeja.

Muzej afričke umetnosti pripremio je i dve edukativno-kreativne radionice za decu: Napravi egipatske kartuše, od 14 do 15:30h, i Igrajmo senet - drevnu egipatsku igru, od 17 do 18:30h.

Aleksandra iz Sunflower Yoga Beograd će prirediti jednu laganu seriju joge u 17 časova, a za dodatnu rekreaciju učesnika Piknika zadužen je i Marko Mažar iz Boot Camp Serbia, koji će program otvoriti treningom za mališane u 13, a zatvoriti izazovom u držanju krigli za odrasle u 20 časova.

Ulaz na svaki Piknik je slobodan i ohrabrujemo vas da dođete sa celom porodicom, ljubimcima, loptama, frizbijima i ostalim rekvizitima!

Vidimo se u nedelju u bašti Muzeja afričke umetnosti – odvedimo grad u prirodu!

Izvor: Promo
Foto: Aleksa Vitorović

Pogledajte još