KARAĐORĐE ODVEO MAGDALENU KOD ČABARKAPE: Aleksandra se mnogo naljutila na mene, ali šta da radim, dete mora da viđa oca

Pomirenje Karađorđa Subotića sa Aleksandrom Čabarkapom izazvalo je burne reakcije u javnosti, budući da je reč o čoveku koji je rijaliti zvezdi navodno palio ranč i kuću, bacao bombe na privatni posed, spavao sa suprugom i ćerkom.

- Aleksandra je ljuta na mene, jer sam u dobrim odnosima sa Čabarkapom, rekla mi je da joj je to teško palo i da sam poludeo i zato neće da komunicira sa mnom. Pre Aleksandrinog puta u Dubai, mala Magdalena je bila kod mene i ja sam je odveo da se vidi sa svojim ocem Aleksandrom Čabarkapom - započeo je priču Subotić, opisujući potom kako je protekao ovaj susret.

- To je bilo baš emotivno, idilično, prelepo. On je kupio bebi patike i ona je bila presrećna. Vidim ja da krv nije voda, dete je reagovalo vrlo lepo. Aleksandra se mnogo naljutila na mene tada, ali šta da radim, ne treba dete da pati, treba da viđa oca. Makar otac bio ljudožder, to je otac i ne treba braniti detetu da ga viđa - dodao je Karađorđe, a potom zaključio priču priznanjem da mu je Čabarkapa otkrio mnogo tajni Ljube Pantović, te da će ih on sve ispričati pred kamerama rijalitija.

Izvor: Kurir.rs/Svet
Foto: Aleksandar Cabarkapa/Facebook

Pogledajte još