VELJKO ĆE PRISUSTVOVATI SEKINOM POROĐAJU: Sin Isak stiže u februaru

Seka Aleksić je prvog sina Jakova dobila sa suprugom Veljkom Piljikićem 2016. godine, a u februaru naredne godine postaje drugi put mama, kada stiže maleni Isak. Seka je dala intervju za magazin "Story" i pozirala obnažena ponosno pokazujući trudnički stomak.

Pevačica je na pitanje o vantelesnoj oplodnji iskreno odgovorila:

- Ne znam zašto se spekuliše kada već 10 godina javno govorim o tome pokušavajući, na neki način, da edukujem ljude koji nisu upućeni u sam proces. Tačno je, suprug i ja samo ponovo prošli kroz to - rekla je Seka, pa dodala:

- Nema tu pravila. Bog vam da ili ne da. Svakako da postoje određene stvari koje lekar savetuje, kao što su redovne kontrole i to se mora ispoštovati.

Na pitanje da li je osetila razočaranje budući da je godinama priželjkivala devojčicu, Seka je rekla:

- Užasavam se roditelja koji decu dele na dečake i devojčice. Trebalo bi da smo zahvalni na tome što nam je Gospod podario zdravo dete, a pol je potpuno nebitan. Veljko i ja se radujemo Isaku kao što smo se radovali Jakovu. Jedva čekam da ga uzmem u ruke i prislonim na grudi.

Na pitanje da li će suprug Veljko biti pored nje u porođajnoj sali, pevačica kaže:

- Naravno, kao što je bio i prvi put. Tada je sve snimao, držao me za ruku i bodrio.

Za svog supruga, Seka nije štedela lepe reči:

- Veljko je mnogo uticao na moj duhovni put, pomogao mi da prepoznam prave vrednosti. Zato ga volim i beskrajno sam mu zahvalna na tome.

Izvor: Story.rs
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još