DIJAMANTI ZA NAJLEPŠI DIJAMANT: Soraja Vučelić od biznismena dobila rođendanski poklon vredan 65.000 evra (FOTO)

Soraja Vučelić proslavila je 33. rođendan na glamuroznoj žurki u Beču, gde je okupila najbolje prijatelje, a slavljenica je dobila skupoceni poklon od anonimnog udvarača.

Naime, samo nekoliko sati pred glamuroznu proslavu rođendana, Soraja je dobila skupoceni dijamantski sat marke "roleks", čija je vrednost 65.000 evra, preneo je izvor blizak Vučelićevoj.

- Soraja je dugo planirala rođendansku žurku i želela je da ugosti sve svoje prijatelje, a za proslavu je odabrala jedan od najluksuznijih restorana u austrijskoj prestonici. Dugo je do detalja planirala rođendansku žurku i nije žalila novac kada je trebalo da ugosti svoje prijatelje, koji su uoči proslave već počeli da stižu u austrijsku prestonicu - rekao je sagovornik.

Danima pred proslavu Vučelićeva dobijala poklone od svojih prijatelja. Međutim, jedan gest posebno ju je oduševio.

- Soraja je odsela u jednom od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, a tu ju je, na dan proslave rođendana, sačekalo iznenađenje. U jednom trenutku, pozvali su Soraju sa recepcije i rekli joj da siđe jer je stigao poklon za nju - ispričao je izvor i dodao:

- Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Reč je o najnovijem modelu dijamantskog sata marke "roleks", čija je vrednost 65.000 evra. Vučelićeva ga je dobila od bogatog udvarača koji je već dugo zaljubljen u nju, a reč je o biznismenu koji živi u Americi. Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: "Dijamanti za najlepši dijamant", što ju je ostavilo bez teksta - kaže izvor i dodaje:

- Soraja se ljubazno zahvalila na poklonu, a kao znak zahvalnosti, sat je nosila i na žurki. Inače, taj biznismen je toliko zaljubljen u Soraju da ju je već dugo obasipa skupim poklonima, ali ona još nije spremna da uplovi u vezu s njim - ispričao je izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: sorajavucelic/Instagram

Pogledajte još