'AJDE DA OKRENEMO PRASENCE: Dejan u suzama otkrio kako su Dragojevići provocirali Dalilu (VIDEO)

Dejan Dragojević zaplakao je dok je pričao o svađi sa majkom Biljanom. On je naveo da ona nikada nije prihvatila Dalilu zbog vere.

- Tu je bilo mnogo stvari preko kojih ne mogu da pređem. Kada dođe kod mene na vrata, moći će da uđe, uvek, ali samo ako je iskreno. Bog zna da li je iskreno ili ne. Mi smo ovo već sve prošli. Niko ne razume Dalilu, ona se budi, ima košmare zbog ovoga. Plače... - rekao je Dejan.

- I tvoja mama plače - prokomentarisala je Ana Korać.

- Tata je i uz Davida i uz mene. Hteo je sve da nas pomiri. Ja sam ga zvao da dođe kod mene, a ne David. Ja sam hteo da budemo svi zajedno. Svi je trebalo da dođu kod mene jer sam napravio kuću. Mama je rekla da će doći ali nikad nije došla. Ona nije mogla da prihvati mene sa Dalilom. Ako je iko za porodicu, ja sam. Porodični sam tip, nikada nisam izlazio. Ja sam hteo da budemo svi na okupu, ali mama nije dozvoljavala jer nije htela da prihvati mene sa Dalilom. Mi dolazimo kući a oni kažu: "'Ajde da okrenemo prasence!" Da sam to tada znao ne bi pola zida ostalo na kući - pričao je u suzama Dejan i zaključio:

- Najveći problem je vera.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još