POČELE PRIJAVE ZA PROGRAM ORIGINALNI LIDERI: Fondacija Novak Đoković pruža šansu društvenim preduzetnicima

Prvi put u Srbiji, društveni preduzetnici će imati priliku da učestvuju u intenzivnom programu stručne podrške "Originalni lideri". Kroz predavanja i radionice biće u mogućnosti da ojačaju sopstvene kapacitete, dodatno razviju svoj biznis, rade na kreiranju i sprovođenju adekvatnih razvojnih planova i tako utiču na promene u društvu.

Cilj ovog programa, koji sprovodi Fondacija Novak Đoković kroz Original platformu, je unapređenje poslovanja društvenih preduzetnika, koji će dobiti konsultantsku podršku u razvoju i unapređenju poslovanja kroz rad sa iskusnim društvenim preduzetnicima i biznis konsultantima. Originalnost ovog programa ogleda se i u biznis koučingu na kojem će učesnici raditi tokom celokupne edukacije. Program sadrži individualni, grupni i zajednički rad, traje 4 meseca i potpuno je besplatan.

Svi zainteresovani društveni preduzetnici sa teritorije Srbije čije preduzeće postoji najmanje jednu godinu, mogu da se prijave putem sledećeg linka. Konkurs je otvoren do 24. januara, a broj učesnika je ograničen.

Izvor: Promo
Autor ilustracije: Danilo Ćalić

Pogledajte još