SIN PREDSEDNIKA SRBIJE ZARAŽEN KORONA VIRUSOM: Danilo Vučić primljen u Infektivnu kliniku

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, zaražen je korona virusom, objavio je na svom Instagram nalogu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo! - napisao je Vučić na Instagramu.

Inače, Danilo je Vučićevo najstarije dete, iz prvog braka sa novinarkom Ksenijom, sa kojom ima i ćerku Milicu.

Podsetimo, pre samo dva dana, premijerka Ana Brnabić je u emisiji na televiziji "Happy" govorila o dvoje najstarije dece predsednika Srbije, i pokazujući sliku Danila i Milice posebno istakla njihovu požrtvovanost tokom epidemije koronavirusa kroz volonterski rad.

- Donela sam jednu fotografiju, ovo ne zna predsednik, šef, ubiće me verovatno. Evo ovo su njegova deca, Danilo i Milica, koji rade kao volonteri. I ja bih mislila da u ovoj celoj situaciji vi imate jednu zemlju koja se ponosi svim tim skupa. I time što se predsednik bori, time što se vlada bori, time što slušamo struku i da smu tu jedni i jedinstveni. A sa druge strane, kontrateg, da se toj deci preti - rekla je Brnabić.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još