ŽELIM DA SE POKLONIM MUŽEVIMA KOJI PROLAZE SA SVOJIM ŽENAMA KROZ STRAHOVE: Goca Tržan oglasila se nakon posete klinici za vantelesnu oplodnju

Goca Tržan koja je u braku sa Rašom Novakovićem, bila je na klinici za vantelesnu oplodnju, a onda je podelila svoje iskustvo sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Upravo izašla sa klinike za VTO. Zbog korone ne možemo da ulazimo sa pratnjom, a ispred klinike muževi šetaju oko kola, krše prste na rukama, nervozni, uzbuđeni, uplašeni, brižni. Bravo i srećno momci, da vas sačekaju dobre vesti - napisala je pevačica putem Tvitera, a opisu objave na Instagramu dodala:

- Želim da pozdravim i poklonim se svim brižnim i saosećajnim muževima i partnerima koji prolaze sa svojim ženama kroz strahove, neuspehe, isčekivanja, razočarenja, suze, bolove, radosti, žalosti... Znam kako vam je, zato vam neizmerno hvala što postojite i što ne odustajete od nas.

Podsetimo, pevačica iz prvog braka ima naslednicu Lenu, dok sa sadašnjim suprugom Radomirom Novakovićem već duže vreme pokušava da ostane u drugom stanju putem vantelesne oplodnje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan) дана

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još