PLAČEMO U ČETIRI ZIDA: Mirka Vasiljević progovorila o životu sa Vujadinom Savićem

Mirka Vasiljević vreme provodi na Kipru zajedno sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem i njihovo troje dece. Kako kaže ovo je bio jedan stresan period kako za nju, tako i za njenu porodicu koja je pretrpela finansijske krize.

- Svi misle da fudbaleri odlično zarađuju. To je konstanta neizvesnost da li će se povrediti ili neće, godinama trpe bolove da bi mogli da budu na terenu. Danas možete da budete najslavniji igrač, a da vas sutra nema. To je vrlo neprijatan osećaj, promena zemalja i razne sredine. Dešavalo se da se Vujadin jedva hoda, primi injekciju i da igra devedeset minuta. Nadam se da sve te povrede neće ostaviti bolne tragove kad dođe u godine. On je borac, on je lav. Većina fudbalera tako igra - kaže Mirka.

- Ovaj koronavirus je pokazao šta je uradio. Nikakve ni probleme, ni simptome nismo imali, posle smo sve proverili i nakon korone nemamo nikakve posledice. Neko kaže da možda i nismo imali, jer nismo ni sigurni koji test šta pokazuje. Mi ni tada nismo imali strah, nemamo ga ni sada. U strahu nije dobro živeti, jer tako privlačite samo negativne stvari. Redovno idem na kontrole i konstantno vodim računa o svom organizmu. Uvek je bolje sprečiti nego lečiti, kada god odem na te preventivne preglede, saznam da zdravom čoveku treba sve, a bolesnom samo jedno. I tu shvatamo da zdravlje treba staviti na prvom mestu - rekla je Mirka.

- Ne živim od glume, ne mogu da kažem da mi je prijatno što ne mogu da zaradim neki svoj dinar, ali tako je sada. Imala sam deset predstava u aprilu zakazano i to je sve otkazano. Vujadin i ja se znamo skoro čitav život, njega sam pratila kroz njegovo odrastanje. Uvek mi je bilo bitno kada me neko okružuje da ima sličnu viziju kao ja. Jasno da ide napred i ma svoj cilj, sve što je normalno, realno i zdravo. Najbitnije je da funkcionišemo kao tim. U nekom trenutku će njemu posao stati, a nekad meni i da jedno drugom budemo stablo za oslonac. Ne postoji to u porodici ko zarađuje više ili manje, mi smo porodica. Da nije takav, teško da bih želela da budem sa njim u emotivnom odnosu i da mu rađam decu - dodaje Mirka.

Glumica ne krije da je odnos nje i Vujadina preživeo razne turbulencije i otkriva da su sada našli svoju mirnu luku.

- Udare i skandale sam imala mnogo pre njega. Bila sam intenzivnije u novinama, medijima i sve sam doživljavala što je tačno i što nije. Bitno je da ja znam šta se dešava u naša četiri zida. Nikada nisam davala demante, ako treba da se isvađamo i isplačemo, to nam se sve rešava u četiri zida. Do sada smo sve prepreke uspeli da prevaziđemo. Ako nema jake ljubavi, ne može ništa da se prevaziđe - izjavila je glumica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: savicvujadin/Instagram

Pogledajte još