Mark Džejkobs oduševio na Njujorškoj nedelji mode

Uz zvuke hita Marilin Mensona "The Beautiful People", omiljeni kreator mnogih zvezda - Mark Džejkobs predstavio svoju žensku kolekciju za jesen-zimu 2011-2012. Pogledajte video revije i... oduševićete se hrabrošću, ali i prirodnošću Džejkobsove vizije.

Jedna od najduže iščekivanih revija Nedelje mode u Njujorku svakako je bilo predstavljane nove kolekcije Marka Džejkobsa koja je, kako je najavljeno, bila inspirisana "seks šopovima i ludnicama".

Koristeći mešavinu tema prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, Džejkobs nije razočarao sve koji su došli na reviju uprkos nevremenu koje je tog dana protreslo Njujork.

Neverovatne, ali hrabre, zabavne i veoma prirodno uklopljene kobinacije čistih linija i prelepih boja uspele su da pomire kožu, čipku i gumu u do sad neviđenom fetiš-potpuriju. Upotpunjena novom vizijom beretkica i tufnicama, svaka Džejkobsova kreacija deluje kao nešto što biste odmah sa piste prošetali po ulicama grada osećajući se sasvim posebno.

Posebnima su se osećale i sve zvanice iz prvog reda, među kojima su bile i Ana Vintur, glumice Lejton Mister (Gossip Girl), Vupi Goldberg i Vanesa Hadžins, pevačica Fergi sa suprugom-glumcem Džošom Dumelom, rediteljka Sofija Kopola...

Katarina Milovanović

Pogledajte još