fbpx

Novi poslovni laptopovi na tržištu u junu

Kompanija Hewlett−Packard je nedavno predstavila pet poslovnih notebook računara, uključujući najtanji i najlakši notebook računar ove kompanije sa optičkim disk driveom. Novi ultraprenosivi računar kompanije HP je Compaq nc2400, koji je debljine manje od jednog inča i težak je oko 1,3 kg. Drugi poslovni modeli ove kompanije uključuju Compaq 4400, 6400, 7400 i 8400. Osim toga, u kompaniji se razmišlja o istraživanju na polju video i socijalnog povezivanja mobilnih uređaja, kako je najavljeno na godišnjem HP Mobility samitu koji je održan u San Francisku.

HP je takođe predstavio HP profesionalne inovacije, paket hardverskih pogodnosti i softverskih rešenja objedinjenih u HP poslovnim prenosnim računarima, i pribor koji je dizajniran tako da poveća bezbednost, pojednostavi korišćenje i pomogne u obezbeđivanju pouzdanosti. Nove tehnologije, kao što je HP biometrički senzor otiska prsta, HP sanitizer diska i 3D sistem za zaštitu podataka doprinose smanjenju rizika, povećanju produktivnosti i poboljšanju celokupnog iskustva rada na računaru, tako da se korisnici mogu usredsrediti na svoje poslovanje. Pored toga, u cilju lakšeg korišćenja, dodatna oprema za HP poslovne prenosne računare je napravljena tako da je kompatibilna sa celom linijom modela.

HP−ov najtanji i najlakši poslovni prenosni računar sa optičkim diskom do sada, HP Compaq nc2400 prenosni računar, dizajniran je za ljude koji često putuju i ima idealan balans veličine i funkcionalnosti. Ovaj model ima početnu težinu od 1,3 kg i debljinu od svega 24,8 mm, prošireni ekran veličine 12,1 inča sa velikim vidnim poljem i ugrađenom podrškom za optički disk. HP Compaq 4400 može se konfigurisati i kao prenosni računar, ali i kao Tablet PC; svestrana serija HP Compaq 4400 obuhvata veoma lagane i snažne računare koji se prilagođavaju načinu rada korisnika. Intel® Core™ Duo procesori(1) omogućavaju istovremeno korišćenje više aplikacija, tako da korisnik može da ostvari više za kraće vreme. Serija 4400 takođe ima XGA ekran od 12,1 inčna sa širokim uglom gledanja od 160 stepeni i opcionalni ekran za spoljne uslove koji obezbeđuje izuzetnu preglednost pri dnevnom svetlu.

Budući da je kompatibilna sa svom dodatnom opremom za HP prenosne računare, serija HP 4400 se može prilagoditi svim poslovnim zahtevima, pružajući zapanjujuće dugo trajanje baterije, do 16 sati, uz HP Ultra−Capacity bateriju. Dizajnirani za rad u zahtevnim okruženjima dinamičnog poslovanja, ovi izdrživi prenosni računari poseduju najbolje pogodnosti HP profesionalnih inovacija. HP Compaq nc6400 prenosni računar: profesionalna mobilnost sa širokim ekranom dizajniran je da pruži konstantnu povezanost i bezbednost pri radu na prenosnom računaru, HP Compaq nc6400 poslovni prenosni računar postavlja nove standarde za produktivnost u pokretu. Sa ugrađenim antenama koje podržavaju bežično WAN povezivanje (UMTS/HSDPA), HP nc6400 poseduje funkcionalnosti HP Broadband Wireless što ga čini savršenim izborom za korisnike koji često putuju, a potrebno im je bežično povezivanje koje premašuje standardni Wi−Fi domet.(2) HP nc6400 ima nove, snažne Intel Core Duo procesore(1) i 3D grafiku na širokom ekranu veličine 14,1 inča.

Prvi od svih vodećih proizvođača, HP nudi HP Privacy Filter koji je ugrađen da odgovori vašim potrebama i obezbeđuje da poslovni podaci budu vidljivi samo korisniku. HP Compaq nx7400 prenosni računar je namenjen korisnicima koji vode računa o ceni, a žele dobre performanse i široki ekran u tankom i laganom računaru. Intel Core Duo procesori(1) i široki ekrani od 15,4 inča pružaju veću produktivnost, dok jak, a ipak, lagan okvir od legure magnezijuma pruža najbolju mobilnost u svojoj klasi. HP Compaq nc8430 i nw8440 prenosni računari: snažne performanse na široki ekran Svi ovi modeli će se pojaviti na tržištu početkom juna. (“Pregled”)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.