Nova američka serija sa srpskim autorima na kanalu DIVA od 24. maja - ZAMALO RAJ

Tropska vrelina 2.0

Serija će se emitovati premijerno ponedeljkom od 21 čas, a mnogi je porede sa čuvenom “Tropskom vrelinom”. 

ZAMALO RAJ nudi gledaocima uzbudljive obrte i prelepe pejzaže morske obale, a glavnu ulogu tumači Kristijan Kejn poznat po ulogama u serijama “Bibliotekari” i “Angel”.  Kejn igra bivšeg američkog agenta za borbu protiv narkotika, Aleksa Vokera, koji potpuno menja životni stil kada zbog narušenog zdravlja  mora da ode u prevremenu penziju. Odlučuje da se preseli na mirnu usamljenu plažu koje se seća kada je posetio Filipine pre mnogo godina. Ali, kada tamo stigne, otkriva da je tu u međuvremenu izgrađeno na desetine luksuznih vila, koje su nekada prazno ostrvo ispunile džet skijanjem, ali i bogatim i čuvenim svetskim kriminalcima. Pored Kejna glavne uloge umače i Artur Akunja kao detektiv Ernesto i atraktivna Samanta Rišel u ulozi detektivke Kai.

Kreatori serije su Geri Rozen i Din Devlin koji su i producenti zajedno sa Markom Roskinom i Rejčel Olšan-Vilson.  Produkcijska kuća  Electric Entertainment stoji iza celog projekta. Devlin, Roskin i Olšan-Vilson producirali su i seriju “Predstraža” (The Outpost) koja je snimana u Srbiji.

Među ekipom serije nalaze se i filmski profesionalci iz Srbije: kostimograf Ivana Vasić Ingliš i reditelj Milan Todorović, koji je režirao 5. epizodu. Pored toga, ekipa zadužena za vizuelne efekte i montažu zvuka je kompletno iz Srbije, kao i pomoćni asistent reditelja Milica Đorđević.

Serija ZAMALO RAJ emituje se na kanalu DIVA ponedeljkom od 24. maja u 21:00.

 Fotografije:  NBCUniversal International / DIVA

Pogledajte još