SVE BIVA BOŽJOM VOLJOM: Dalila Dragojević izgubila bebu (FOTO)

Dalila i Dejan Dragojević slove za jedan od najskladnijih rijaliti parova, a otkako su saznali da će postati roditelji, njihovoj sreći nije bilo kraja.

Međutim, bračni par oglasio se putem društvenih mreža gde su otkrili da je došlo do komplikacija, te da su izgubili bebu kojoj su se neizmerno radovali.

- Da, to je bio najlepši dan našeg života dok nisu usledile komplikacije. Beta je prestala da raste. Ne mogu vam ništa više reći osim da smo tada bili najsrećniji na svetu, a par dana posle toga bili smo neko kome se svet srušio... Nekada kada budem smogla snage da vam napišem šta se sve izdešavalo - napisaću... Već smo zamišljali kako kupujemo sve za našu malu bebu, kako smo najsrećniji roditelji. Znate koliko nam je sve ovo značilo, ali eto, nije uspelo. Sve biva Božjom voljom i Božjim određenjem. Sada samo želim da vam kažem da uvek verujete u vaše želje, a dragi Bog će ih i uslišiti, nema padanja i nema odustajanja - napisala je Dalila na svom Instagram profilu.

- Moj borac - moja žena. Kada se Beta HCG zaustavila, zaustavilo se sve ono o čemu smo maštali, razmišljali, nadali... Zaustavilo se sve ono što ti je dalo snage i volje da zaboraviš sve što te je snašlo. Bila je to okrenuta jedna nova stranica na kojoj nije moglo da se piše, ali život je pun stranica zato ćemo nastaviti sve dok ne napišemo našu životnu bajku. Nikad ne treba odustajati - napisao je Dejan na popularnoj aplikaciji.

Autor: Nadlanu.com/T.K
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još