SVE JE POSTALO NEBITNO, OD DANAS GLEDAM SAMO SEBE: Dalila Dragojević spremna da stavi tačku na odnos sa Dejanom, otkrila šta mu najviše zamera (VIDEO)

Tokom današnje radio-emisije "Amnezija", koju vodi i uređuje Bane Čolak prvi gost bio je Dejan Dragojević, a onda mu se pridružila i Dalila Dragojević.

- Što se Dejana tiče jako me je interesovalo da li je spreman za razvod, Dalila da li si ti spremna, pošto si rekla da si završila i da nisi ni sa kim u emotivnom odnosu? - upitao je Marko Đedović koji je pomogao Banetu.

- Rano je donositi te zaključke. Ja ne gledam budućnost, ne bavim se tim stvarima, prepuštam sve sudbini, kako bude, tako će biti... Ne želim da budem uslovljena na bilo koju načlin, ako nekom odgovaram takva, trpeće me, ako ne, šutnuće me - rekla je ona.

- Šta čoveka natera da svoju ženu polije vodom? Gde je granica gde više nije moglo verbalno? - dodao je Đedović.

- To je momentat gde pokušavam da je zamrzim. Pokušavam da uradim nešto što sebi ne mogu da uradim u glavu ili ti mene da zamrziš. Tražim reakciju koja će me isprovocirati da uradim nešto, hteo sam da je polijem, iznervirala me je... Posle toga nisam sa njom progovorio, do danas. Danas mi je bilo drago kad smo pričali, bila mi je slatka i lepa... Moram da ugasim to - pričao je Dejan.

- Evo ona tebe, na primer, ne voli, zašto njeni postupci definištu ponašanje? Da nije bilo kamera da li bi gore odregovao? - upitao je Đedović.

- Sigurno, bilo bi tuče - bio je ironičan Dejan.

- Je l' si je zamrzeo nakon polivanja vodom? - pitao je Marko.

- Delimično - rekao je Dejan.

- Da li misliš da se nastavila ljubav i poštovanje njegog oca? - dodao je Đedović.

- Ne interesuje me, kako što gleda - odbrusio je on.

- Zašto si nastavio da se trudiš za njenu ljubav? - pitao je Marko.

- Ne trudim se - bio je kratak Dragojević.

- Ne bi trebalo pričamo o mom ocu, on nije učesnik rijalitija, trebalo bi da imaš poštovanja i ne govoriš da te ne zanima mišljenje... Nemoj da budeš ironičan, jer neko ne shvata. Meni je jako stalo, svog oca volim najviše na svetu. Iz svega ovoga ću izaći kao neko ko neće biti povređen. Mene polivanje vodom ne može da uništi, on mu je takvu napravio... Svi spavaju kad je tebi teško, nećemo pričati o emocijama. Kad god vidim da neko spava, dok je meni teško taj ne može da priča. Moje greške su transparentne i javne, bez skrivanja. Ja psihijatra neću izigravati, trenutno sam raspoložena i srećna. Na kraju balade će svi da pokažu sebe, a ja ću ostati kakva jesam. Mnogi se trude da naprave od sebe žrtve, a mnogi srljaju u propast - govorila je Dalila.

- Ja sam uvek komentarisao, njegov odnos ne. Komentarisao sam i nju, da ona to prijateljski i da je takva uvek bila - ubacio se Dragojević.

- Čemu lomljenje glave i ruku, kad nekome nije stalo? U ovoj situaciji, čemu biti psihijatar. Danas me je nazvao devojačkim prezimenom, Dalila Mujić od danas gleda samo sebe - odbrusila je Dalila.

- Je l' moguće da to uzimaš kao da sam zlo rekao? To je bilo neka priča, šala... Od svih rečenica uhvati se jedna stvar. Sve ljude koje je spomenula to su ljudi koji su mene hranili, naravno da mi je stalo do njihovog mišljenja. Kad je bilo to za bananu, ja sam rekao da ću svaki put da je podignem i očistim, jer znam da je iskrena i volim. Ne mogu svoju ljubav da spustim da bih joj odgovarao ovde - pitao je on.

- Sve je postalo nebitno, nas dvoje, troje... Postalo je nebitno jer ja ne osećam borbu. On meni stalno kroz nas želi da nametne priču koja nema veze sa našim odnosem. Procenjujem ja dobro situaciju i ovu ovde i tamo i veruj mi, mnogo sam se za*ebala - govorila je Dalila.

- Što se tiče našeg odnosa, ne znam šta da radim... Da li da sedim pored nje, ne znam ni kako da priđem, šta da radim... Neću da je gušim, da ja priđem, a ona da ustane da ode. Sve u svemu volim je najviše - objašnjavao je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još