DEKI ĆE UVEK BITI MOJE DETE, DRUGI ME NE INTERESUJU: Dalilina majka ne nalazi opravdanje za ćerkino ponašanje u rijalitiju (FOTO)

Dalila Dragojević prevarila je javno supruga Dejana Dragojevića u "Zadruzi" i razočarala majku Eminu i oca Husu Mujića.

Zadrugarkina majka postavila je Dejanovu fotografiju na svom Fejsbuk nalogu i na taj način svima stavila do znanja na čijoj je strani.

Ona je takođe odgovorila na par komentara ispod ove slike i iznenadila mnoge.

- Draga moja Emina, ja sam u šoku, znam da ti je preteško i da ti je ćerka, ali svaka ti čast na potezu koji si uradila. Deki tako nešto nije zaslužio sa njene strane - bio je prvi komentar a Mujićeva je kratko napisala:

- Hvala draga, a Deki će uvek ostati moje dete i drugi me ne interesuju - napisala je Mujićeva.

Ako je suditi po drugom komentaru, žena koja ga je napisala je bliska prijateljica porodice.

- Draga moja Emina, ponosna sam što si moj prijatelj. Jer, ovakva žena se jednom rađa. Ja znam da će Deki ostati zauvek tvoj sin. A, duboko u srcu verujem da će Dalila i Deki biti zajedno. Ljubim te i želim ti puno snage za sve - pisalo je na Emininom profilu, a ona je odgovorila:

- Hvala draga Slavice, a nositi bol i tugu i sama znaš kako je. Ali, sve će proći i ko preživi sve ovo, pričaće. Deki je moj sin dok ne umrem. Čuvaj mi se moja Slavice, a život moramo nastaviti kako god. Ima i gore od ovog pa ljudi žive sa tim.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Emina Mujic/Facebook

Pogledajte još