NISAM REAGOVAO KADA MI JE TATA REKAO DA JE MAMA BOLESNA, SAD SE GUŠIM: Bolna ispovest Dejana Dragojevića o porodici rastužila zadrugare, Dalila zaplakala (VIDEO)

Tokom jučerašnje emisije "Gledanje klipova" Dejan Dragojević izneo je svoje mišljenje o bivšoj supruzi Dalili Dragojević koja je tokom njegovog izlaganja pustila suze.

- Bude mi žao kada se vratim unazad, ne mogu da verujem šta joj pričam sve i da smo uopšte u ovoj situaciji. Imao sam taj momenat da ćutim, ali ni tad to nije valjdalo. Za šlag mi je kasnije bilo žao. Svaka njena jedna je bila omalovažavanje mene, a uzdizanje Filipa, nije mi jasno zašto je to tako i ne dozvoljavam to. Krivo mi je uvek kada plače, čak sam joj i u emisiji dao savet, da ako ide za svojom srećom i da pazi kako će i šta će, da vodi računa kako će biti okarakterisana i da iz svega izađe jača. Ona posle dve nedelje kaže da posle dve nedelje Filipa vidi kao nekoga svog, šta ja treba da kažem posle pet godina. Ne znam da li se neko seća šta sam preživeo sve, kako može moje da se tumači na ovaj način. Kada sam spomenuo Matoru, ona je bila ta koja je nju podsećala na to kakva je ona nekada bila i to joj je dalo vetar u leđa da napravi šta je napravila. Ne ljutim se ja, ali samo kažem, kako je bilo. Nakon toga je krenula da pije, što je jedan od razloga zašto sam joj dodao piće u emisiji. Kada sam bio u sukobu sa Filipom ona stoji zagrljena sa njim, stajala je svesno i podržavala njega. Pretila mi je govorila da ću da zažalim, zbog čega? Zato što patim? - govorio je Dejan.

- Ja sam oduvek govorio da Dejan ima prava, a njoj sam rekao da ne trebe da zamera. On je nas uveravao da ona voli drugog čoveka, a nadao se da je ovo san. Iz njega svremena na vreme podseti, a nju je prošla ljubav, prošlo je, nema strasti, dugo je to potiskivao. Mi smo bili u šoku šta on sve priča. Ja sam svima rekao da Dejan ima pravo da radi šta hoće. Sad prestala ljubav, niste jedini na svetu. Tebi je žao vašeg braka, ali treba da ti bude jasno i da kreneš dalje - rekao je Miki Đuričić.

- Ovo sa čim ja vodi borbu, je čudan osećaj, imam neku vrstu anksioznosti, kada ostanem sam, onda mi krene neko gušenje, šta god da mi se desi vraćam se na staro. Pokušavam sebe da stavim na prvo mesto, ali kada legnem u krevet padnem u depresiju. Sve me ovo vratilo u nazad. Doživeo sam da je nešto lažno. Sve me sastavi, ne mogu da objasnim šta se meni dešava u organizmu, vidim nju povređenju, vidm sebe kako sam smršao. Nisam ni slutio da će ovo da se desi. Kada mi je otac rekao da je majka bolesna ja nisam reagovao, sada me je sve stiglo - pričao je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još