DALILA ME NE ZANIMA, DEJAN JE MOJE DETE ZAUVEK: Goran Dragojević nestrpljivo čeka da ode u Šimanovce i obavi razgovor sa sinom

Krah ljubavi, razvod braka ali i pomirenje Dalile i Dejana Dragojevića nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bivši supružnici su nedavno obnovili svoj odnos, te je Dejan i javno priznao da želi da svojoj sada zvanično bivšoj supruzi pruži još jednu šansu.

Sinoć, tokom žurke, Dragojevići su blistali i izgledali kao zaljubljeni tinejdžerski par, na početku svoje ljubavi. Mišljenje javnosti je podeljeno, a publiku i gledaoce najviše zanima mišljenje Dejanove porodice.

Iako se porodica Dragojević u poslednje vreme ne oglašava za medije, Pink.rs je stupio u kontakt sa Dejanovim ocem, Goran Dragojevićem, ne bi li dao svoj sud o situaciji koja je šokirala ceo region.

- Iskreno da vam kažem, trudim se da ne pratim dešavanja. Video sam pomirenje, ne znam šta bih rekao. Ne želim ništa da komentarišem zaista. Dalilu ne bih uopšte spominjao, a Dejan je moje dete uvek i zauvek. Voleo bih kada bi bila mogućnost da ga vidim za Novu godinu i popričam sa njim iskreno kao otac. Eto, ako se to desi, znaćete šta bih mu sve rekao. Trenutno, ne bih nikakve procene i komentare iznosio - poručio je Goran.

Izvor: Pink.rs
Foto: Goran Dragojevic/Facebook

Pogledajte još