ONA NIJE ŽENA MOG ŽIVOTA: Filip Car iskreno o ljubavnoj vezi sa Dalilom Dragojević (VIDEO)

U današnjoj emisiji "Premijera - Vikend specijal" novinari su ugostili Filipa Cara.

Orkestar je odsvirao hit pesmu "Žena udata", grupe Medeni mesec, nakon čega je Car počeo da priča o vezi sa Dalilom Dragojević.

- Ovo je najčešća pesma koju sam čuo u poslednja tri meseca - rekao je Car.

- Šta ti učini ta udata žena? Jesi li ti ljubavnik? Jesi li bio nekada ljubavnik u životu? - pitao ga je voditelj.

- Pa jesam. Ne znam više ni da li sam ljubavnik, ljubavnica, prestupnik... I sad kad je Dalila slobodna, ja se osećam kao u nekom prekršaju - rekao je Car.

- Jesi li ti od onih koji kažu: "Sve što je zauzeto, može biti oduzeto"? - pitao ga je novinar.

- Pa, nisam. Ali sam je oduzeo na neki način. Bilo je možda dve slične situacije kao što je ova. U suštini nisu slične. Možda sam se u nešto umešao, u jednoj situaciji nisam ni znao da je bila udata. Bila na moru iz Zagreba, dva dana sam se zezao na plaži - dodao je Filip.

- Koga si najviše voleo, Maju, Minu ili Dalilu? - pitao je voditelj.

- Pa, Dalilu - odgovorio je Filip.

- Da li je ona žena tvog života? - nastavio je novinar.

- Šta god da kažem, slagao bih te. Mislim da nije - rekao je kroz smeh Car.

- Što si se nasmejao? - pitao je novinar.

- Znam da bi bilo najlepše da mogu da prezentujem ovo kao ljubav svog života, da je ona žena za sva vremena, ali ja to ne mogu da kažem. Ne mogu da kažem to dok nisam 100% siguran. Deli me taj osećaj da je to to. Šta znači žena mog života? To je neko u koga sam sto miliona posto siguran. Šta me deli od toga? Šta me ne deli... Ne samo Dejan, nego ni taj sam odnos nema čvrste temelje, sigurno i mojom krivicom. Slagao bih kad bih rekao da je žena mog života. Volim je, ali voleo sam i mnoge žene. I kao klinac sam smatrao da su neke žene - žene mog života. Bolje da sam suzdržan, da kažem da nam je odnos loš. Jer zaista je trenutno loš. Bolje da kažem da će možda biti žena mog života. Opekao sam se i sa njom i sa drugima. Voleo bih da uspemo, zašto ne... Ima ona kvaliteta dosta. Dosta je ljudi gleda kroz gard i aroganciju, ali ima mnogo kvaliteta. Ima materijala da bude dobra žena, dobra majka, dobar prijatelj, dobro dete svom roditelju - rekao je Car.

- Zamisli da ti na venčanju Maja bude kuma - našalio se voditelj.

- A zamisli da ja poletim sad. Kako mi mi može biti kuma? - dodao je Filip.

Filip je komentarisao i Dejana Dragojevića.

- Kako se osećaš kada pogledaš Dejana u oči? - glasilo je pitanje.

- Lakše nego što sam se osećao. Pre sam se osećao katastrofa. Toliko me je vukla ta strast i zaljubljenost, a sa druge strane mi je bilo toliko teško zbog njega. To je neprijatan osećaj. Svako ko ima malo ljudskosti će se loše osećati. Nisam mogao da se obuzdam, još mi ona daje povratnu, pravi prvi korak. Hteo sam da izađem iz "Zadruge", znao sam šta će da se desi. Više puta sam probao da završim kontakt sa njom, nisam uspeo - priznao je Car.

- Da li se plašiš šta će ti tvoji reći o odnosu sa Dalilom? - pitao ga je voditelj.

- Plašim se, kako ne... Mislim da im se neće dopasti. Kako je završila brak, stupila sa mnom u odnos, svađe sa mnom... Mislim da im se nimalo ne sviđa. A naročito što nam je odnos opet katastrofa - dodao je Filip.

Podsetimo, nakon snimanja ove emisije, Car je imao poziv sa svojim ocem, koji je podržao njegovu vezu, a za majku mu je poručio da ona svakako nijednu devojku ne bi prihvatila za snajku.

- Da li bi smeo da posetiš kuću gde su živeli Dalila i Dejan? - pitao ga je novinar.

- Ni ne pomišljam na to. Nikad ne bih živeo u toj kući. Ne bih voleo da je vidim ni na slici... Zamisli da živim u kući koju je gradila sa nekim, gledam TV i živim tamo... Pa ja bih se pre ubio, pre bih na klupi spavao, ne bih otišao u ulicu te kuće - rekao je Car.

- A šta ako te pozove da posetiš njenog oca? - nastavio je novinar.

- Ma može da ustane pokojni Muhamed, ne bih došao. To mi je nešto ono... Zato se ja često svađam sa njom kad potencira neke stvari - priznao je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još