Konferencija "Medical & Pharma Conference: Nacija mora biti zdrava" 15. novembra u Narodnoj skupštini Republike Srbije

Konferencija "Medical & Pharma Conference: Nacija mora biti zdrava", održaće se 15. novembra 2022. godine sa početkom od 9.30h u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Događaj će se baviti najznačajnijim medicinskim pitanjima u našoj zemlji kao i temama iz oblasti farmakološke industrije. Generalni pokrovitelj konferecnije je kompanija Astra Zeneka.

U želji da ukažemo na značaj očuvanja zdravlja naše populacije, i da razgovaramo o potencijalnim problemima i mogućim rešenjima sa kojima se suočava naš zdravstveni sistem organizujemo konferenciju posvećenu medicinskoj i farmakološkoj industriji.

Teme na koje ćemo ove godine posebno obratiti pažnju i o kojima ćemo razgovarati su stanje u zdravstevnom sistemu nakon pandemije korona virusom, koji su to novi problemi sa kojima se zdravstvo suočava, kakvo je stanje u farmakološkoj industriji, da li naši građani imaju na raspolaganju najnovije metode lečenja i na koji način doći do njih, a razgovaraćemo i o primerima dobre prakse u medicini i medicinskom turizmu, značaju dojenja za zdravo potomstvo i mnogim drugim temama.

Na otvaranju konferencije govoriće:

  • Vladimir Orlić, predsednik Narodne skupštine Republike Srbije,
  • Danica Grujičić, ministarka zdravlja u Vladi Republike Srbije,
  • Nj. E. Hami Askoy, ambasador Republike Turske u Beogradu

Detaljniju agendu možete pogledati na linku: http://www.communications.rs/medandpharma/

Registraciju za konferenciju možete izvršiti putem linka.

Napomena: kotizacija za konferenciju je besplatna, broj mesta u sali je ograničen stoga je neophodna prethodna registracija!

Pogledajte još