NE PLAŠIM SE BRAKA: Milica Jokić progovorila o ljubavnoj vezi i veridbi sa Lukom Dačićem

Pevačica Milica Jokić nedavno je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj se prvo primeti prsten na ruci, sličan burmi, što je izazvalo posebnu pažnju.

Luka Dačić i Milica Jokić uživaju u ljubavi već dve godine, zbog čega su njeni pratioci odmah pomislili da ju je sin Ivice Dačića zaprosio, ali je Jokićeva demantovala ove navode i navela da se to još nije desilo.

Pevačica je istakla da se ne plaši braka, ali da misli da je još rano za taj korak.

- Na fotografiji jeste prsten, ali nije verenički. Mislim da je još rano i da ima vremena, mlada sam - istakla je pevačica, pa otkrila da li misli da bi se teško snašla u ulozi supruge:

- Sigurna sam da neće, mislim da mi to neće predstavljati problem i da ću se snaći. Ne plaši me ništa! Kakva je veza isto je i u braku kasnije. Ako u vezi sve funkcioniše super mislim da će se to nastaviti i u daljem životu.

Mnoge njene kolege imale su probleme u ljubavi zbog prirode posla, ali, kako kaže, ona ne strepi od toga da će se to desiti i njoj.

- Pa sigurno da je teško, ali nije nemoguće. Ako se nađe neko ko shvata kako taj posao funkcioniše i ako oba partnera imaju dovoljno razumevanja i poštovanja jedno za drugo onda sve može odlično da funkcioniše.

Izvor: Kurir.rs
Foto: milica.jokiic/Instagram

Pogledajte još