Evandro spreman za Ren!

Sjajna vest za sve navijače Crvene zvezde i pre svega trenera Roberta Prosinečkog: plejmejker srpskog viceprvaka Evandro biće spreman za prvi duel sa Renom u četvrtak u plej ofu za plasman u Ligu Evropa.

Brazilac je zalečio povredu ramena zbog koje je zamenjen još na prvom susretu sa Ventspilsom na startu evropske sezone crveno-belih. Zvezda je, uprkos povredi Evandra, u Letoniji slavila sa neubedljivih 2:1, a potom je uz vatrenu podršku navijača u Beogradu razmontirala slabašnog protivnika sa 7:0.

Ipak, svi ljubitelji crveno-belih boja ostali su u čudu kada je bolan poraz od Spartaka (0:2) na startu Super lige prizemljio uzletelu ekipu Prosinečkog, pa je zabrinutost postalo osnovno osećanje među pristalicama Zvezde pred duel sa Renom, koji će se, već je izvesno, igrati pred dupke punom “Marakanom”.

Povratak Evandra svakako će doprineti smirivanju situaciju Ljutice Bogdana pred dvomeč sa Francuzima, pošto bi Brazilac trebalo da u tandemu sa Milošem Dimitrijevićem organizuje igru Zvezde od prvog minuta.

Još je neizvesno da li će se u startnih 11 vratiti i štoper Li Adi, koji je posle kasnog početka priprema konačno dostigao pravu formu, ali je svojim neprofesionalnim ponašanjem odavno navukao gnev šefa struke, koji će dati poslednju reč po tom pitanju.

Jasno je, međutim, da bi oslabljena poslednja linija Zvezde teško parirala snažnim i brzim Francuzima, a Prosinečki je još u slučaju Milana Vilotića pokazao da mu ne pada teško da pređe preko svoje sujete zarad interesa kluba.

Izvor: www.mozzartsport.com

Pogledajte još