Jelena Đaković: Potrebno je uložiti mnogo truda da se gostima kreira sadržaj koji će zadovoljiti njihove potrebe

Jelena Đaković, tvorac brenda Libra Consulting, Huma Kotor Bay, rekla je tokom konferencije "Summer 2023" da se kod njih radilo tokom cele zimske sezone kako bi pripremljeni ušli u novu - letnju.

- Mi smo uradili mnogo raznoraznih aktivnosti i tokom cele zimske sezone, nismo dozvolili da uđemo nespremni u ovu letnju, što se često, nažalost, sezonskim hotelima dešava. Radili smo pripreme čim smo završili zimsku sezonu, od oktobra za ovu, tako da ulazimo vrlo pripremljeni. Ulazimo sa jako dobrom pozicijom što se tiče broja rezervacija i broja gostiju, i pripremljeni što se tiče ponude kako bismo gostima mogli da ponudimo nešto drugačije - kazala je ona.

U današnje vreme lako je doći do mnogo informacija, tako da su danas gosti turistički "obrazovaniji".

- Gosti su jako zahtevni, odnosno postali su jako obrazovani. Imaju mnogo mogućnosti da dođu do informacija, lako mogu da izanaliziraju koje im se prednosti nude u različitim hotelima i imaju, sa svim današnjim tehnologijama, vrlo jednostavan način da vide gde će im biti najbolje ili gde mogu da dobiju najviše - dodala je.

Poenta je zadovoljiti goste tokom celog boravka raznosvrsnim sadržajem.

- Potrebno je uložiti mnogo truda i razmišljanja i energije u to da se gostima kreira sadržaj u okviru tog hotela koji će zadovoljiti njihove potrebe tokom celog boravka i mi smo se bazirali najviše na takve stvari - istakla je Đakovićeva.

Snimak cele konferencije možete pogledati OVDE.

Foto: Promo

Pogledajte još