"SKINULA" SAM SE SA ŠEĆERA I IZBACILA VEČERU: Ana Radulović otkrila kako se rešila 12 kilograma viška

Ana Radulović kaže da svako jutro pojede ovsenu kašu sa voćem, za ručak meso ili ribu, a uveče ništa. Pored ishrane ona dnevno pije minimum dve litre vode što joj je ubrzalo metabolizam.

Voditeljka je smršala čak 12 kilograma jer mesecima ne jede ništa posle 16 časova. Atraktivna brineta otkrila je na koji način se otarasila viška kilograma, koji su joj zadavali glavobolju.

- Najviše kilograma sam imala u trudnoći. Bila sam prava bucka, pa sam prestala da se merim. Ali uspela sam da smršam, jer sam se zainatila! Osim što sam probušila kašiku, posle 16 sati ništa nisam jela. Morala sam da budem na tako rigoroznom režimu, jer mi se ponekad činilo da se gojim i od vode - započinje priču Ana i dodaje da su iza nje veoma teški dani.

- U životu mogu bez svega, ali bez slatkiša nikako. Oni su moj jedini porok. Jednom me je paparaco uhvatio dok sam kupovala čak dva sladoleda, koja sam sama pojela. Dešavalo mi se da pojedem i po četiri sladoleda dnevno. Pošto mi je bilo isuviše teško da se odreknem omiljenih poslastica, u početku sam ih jela samo pre podne. Nisam preko noći prestala da jedem slatkiše, već postepeno. Čim sam se "skinula" sa šećera i izbacila večeru, istopila sam se.

Sada vodi zdrav način života, pa dan započinje svežim namirnicama.

- Svako jutro doručkujem ovsenu kašu sa sezonskim voćem. U toku dana popijem bar dve litre vode, što ranije nije bio slučaj. Dešavalo mi se da za ceo dan popijem samo čašu vode, što nije dobro. S vremena na vreme pijem i detoks sokove, kojima očistim organizam. I to mi je pomoglo da smršam.

Osim što je korigovala ishranu, Ana je počela i redovno da vežba.

- Pre mesec dana sam krenula u teretanu, gde vežbam sa ličnim trenerom. Kada imam vremena, treniram svakog dana, a kada imam puno posla, odem jednom ili dva puta nedeljno. Čim se vreme stabilizuje, počeću da trčim u prirodi kako bih se dodatno zategla.

Voditeljka RED televizije otkrila je i svoj trik savet.

- Bitno je da pijete mnogo vode i da se krećete, jer tako pokrećete metabolizam. Nikada nemojte da legnete u krevet punog stomaka.

Izvor: Informer.rs
Foto: ana.radulovic/Instagram

Pogledajte još