Hitler nije umro u bunkeru, već 1962. u Argentini!?

Britanski novinar Džerard Vilijams je za "Sky News" izjavio da je postoje veoma ozbiljne indicije da Adolf Hitler nije umro pred sam kraj Drugog svetskog rata, već da je zajedno sa svojom ljubavnicom Evom Braun prebačen u Južnu Ameriku gde je živeo još 17 godina. Sve se ovo, navodno, odvijalo uz saznanje i pomoć tadašnjih najvećih svetskih sila!

Iako se ovakve tvrdnje ne pojavljuju prvi put, Vilijams tvrdi da nedavno otpečaćeni dokumenti do kojih je došao daju novu snagu tvrdnji da je nacistički diktator umro u Južnoj Americi.

"Poznato je da nema nikakvih forenzičkih dokaza za njegovu ili smrt Eve Braun, dok su priče o njihovom zajedničkom životu u Argentini veoma uverljive. Postoje brojni svedoci koji svojim saznanjima potkrepljuju ovu tvrdnju.
", objašnjava Vilijams i naglašava da mu je neshvatljiv način na koji su se dosada ignorisali dokazi koje je sakupio.

Njegova knjiga, koju je napisao zajedno sa Simonom Danstanom, "Sivi vuk: Beg Adolfa Hitlera" (Grey Wolf: The Escape of Adolf Hitler) optužuje svetske sile onog doba za šokantnu zaveru. U knjizi se tvrdi da su američki obaveštajci dopustili diktatoru da pobegne u zamenu za pristup nacističkoj ratnoj tehnologiji.

"Staljin, Ajzenhauer i Huver iz FBI-ja su dobro znali da nema dokaza da je Hitler umro u bunkeru", objašnjava Vilijams.

Pored opsežnih istraživanja u Argentini kako bi potvrdili Hitlerovu prisutnost u toj državi, autori su obavili i ispitivanje brojnih dokaza, i došli do otkrića da su komadi "Hitlerove" lobanje koje je držala Rusija zapravo pripadali mladoj ženi.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.