Devedesete se vratile i u Novi Sad!

0

Festival dens muzike "Volim devedesete" održan je u subotu u novosadskom Spensu, a skoro pet časova muzičko-scenskog spektakla pratilo je više hiljada ljudi.

Prvi je na scenu izašao Dr Iggy, a njegove “Oči boje duge“, kako se i očekivalo, izazvale su euforiju u pravom smilu te reči. Smenivali su se zatim hitovi koje su izvodili najpopularniji izvođači poslednje decenije prošlog veka. Funky G, Knez, Baki B3, Gala, Energija, Slađa Đogani, Gru, Nigor, Beat Streat, Ivan Gavrilović i mnogi drugi “dizelaši” prodefilovali su Spensom, a veliku pažnju izazvali su i brojni gosti iznenađenja među kojima su se našle NS Ladies i Milica Majstorović.

Dr Iggy: Legenda živi!

Žurka je, kako je i najavljeno, počela u 21 čas, a neumorni obožavaoci dens muzike na nogama su proveli celih pet sati. Svaka pesma horski je ispraćena, a svaki pevač pozdravljen višeminutnim ovacijama.

Gagi i Anabela: Fanki pomirenje?

Interesantan je i podatak, nadove organizatori, da je mnogo posetilaca u Novi Sad stiglo iz Beograda, iako je žurka “Volim devedesete” nedavno održana i u Beogradskoj areni.

Devedesete pod starom Energijom!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.