Praznični provod u klubu Mr Stefan Braun

Osim proslave najluđe noći i reprize, i prvi humanitarni ponedeljak u novoj godini protekao je u odličnoj atmosferi, a klub je ugostio brojne posetioce i javne ličnosti, kao i što je uobičajno.

Inako nisu želeli da se fotografišu, redovni gosti kluba supružnici Bojana Stojković i Vladimir, zajedno su došli u klub, a njihovo pojavljivanje je po običaju izazvalo brojne komentare da li su ili nisu zajedno, što ih svakako nije omelo da se dobro provedu do ranih jutarnjih časova. U prepoznatljivim house hitovima i šarenim koktelim uživali su i poznati fudbaleri Ivica Dragutinović i Nikola Trajković.

(old_image)

Dobru žurku upotpunila je humanitarna licitacija Davis kup majce Janka Tipsarevića, koju je obezbedio Teniski savez Srbije, partner kluba u organizovanju humanitarnih akcija. Poznata TV lica Marina Kotevski i Vladimir Stanojević pomoglii su da licitacija protekne uspešno, dok su atraktivne manekenke modne kuce Kristal, služeći u šanku, animirale goste da doniraju dobrovoljne priloge.

Klub Mr. Stefan Braun će i tokom januara prikupljati dobrovoljne priloge za pomoć četvorogodišnjem dečaku M.P., koji je preživeo pad sa šestog sprata, u želji da mu se barem donekle omogući srećno odrastanje, uprkos stravičnoj nesreći koju je preživeo.

Pogledajte još