136

Zvezda je rođena (VIDEO)

Napadač nemačkog nacionalnog tima Lukas Podolski ima sjajnu sezonu za sobom, pa je rešio da se oproba i u muzičkom šou-biznisu.

Taktika Francuza protiv Španije (VIDEO)

Francuska taktika u utakmici četvrtfinala protiv Španije, ismejana je u animiranom filmu, a kao vrhunac njihove igre navodi se padanje reprezentativca ove zemlje.

Najsmešniji trenutci Eura (VIDEO)

Sa Evropskog prvenstva u fudbalu ne pamte se samo pobede, fenomenalni golovi, briljantne akcije, veliki promašaji, nego i komične situacije koje su se dogodile na tribinama i terenu.

Umalo tuča Portugalaca (VIDEO)

Na treningu Portugala zamalo su se potukli Migel Lopez i Rikardo Kvarežma, povod za sukob bio je oštar start Lopeza nad Kvarežmom.

Majstorija Pirla (VIDEO)

Iskusni Andrea Pirlo fenomenalnu igru protiv Engleske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, krunisao je majstorskim izvođenjem penala.

Italijani eliminisali Engleze (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Italije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, pošto je večeras u Kijevu posle boljeg izvođenja penala eliminisala Englesku sa 4:2.

Alonso odveo Španiju u polufinale

Fudbalska reprezentacija Španije plasirala se u polufinale prvenstva Evrope, pošto je večeras u Donjecku savladala selekciju Francuske sa 2:0 (1:0).

Golim grudima i na svinju (VIDEO)

Jedna od aktivistkinja Femena je u toplesu uskočila u svinjac gde se nalazila svinja Funtik koja prognozira utakmice Eropskog prvenstva.