135

Nemci krivi zbog mlitavog pevanja himne

Nemci među sobom raspravljaju da li poraz njihove reprezentacije na Evropskom prvenstvu u fudbalu ima neke veze s tim što su članovi nacionalnog tima pred fatalnu utakmicu sa Italijom bezvoljno pevali nemačku himnu.

Uplakana navijačica montirana u živi prenos

U Nemačkoj je danas krenula lavina ostrih kritika adresiranih na UEFU zato što je dozvolila da se u živi prenos polufinalne utakmice između Nemačke i Italije ubace prethodno napravljeni snimci.

Teren u Varšavi nije dostojan polufinala EP

Reprezentativac Italije Alesandro Dijamanti istakao je posle pobede nad Nemačkom i plasmana u finale da teren na stadionu u Varšavi, na kojem je odigrana utakmica, nije dostojan polufinala Evropskog prvenstva u fudbalu.

Ambasador Nemačke znao da će izgubiti

Ambasador Nemačke u Srbiji rekao je da je "znao" da će fudbalska reprezentacije njegove zemlje izgubiti od Italije u polufinalu Evropskog prvenstva u fudbalu.

UEFA očekuje 250 miliona gledalaca‎

Evropska fudbalska federacija (UEFA) saopštila je da očekuje oko 250 miliona gledalaca televizijskog prenosa finala Evropskog prvenstva u kojem će u nedelju igrati Španija i Italija.

Nemačka gazda u Evropi, ali ne u fudbalu

Italijanski dnevni listovi slavili su danas "dvostruki podvig" - plasman fudbalske reprezentacije u finale Evropskog prvenstva posle pobede nad Nemačkom, ali i odluci lidera evrozone da pomognu Italiji.

Šest godina bez primljenog gola u nokaut fazi

Fudbalska reprezentacija Španije, aktuelni prvak Evrope i sveta pobedom protiv Portugalije u polufinale prvenstva Evrope u Poljskoj Ukrajini posle penala (0:0 - 4:2) postala je tek treća selekcija u istoriji sa tri uzastopna finala na…

"Gazeta delo sport" se izvinila Baloteliju

Italijanski sportski list "Gazeta delo sport" izvinio se danas tamnoputom fudbaleru Mariju Baloteliju zbog karikature u kojoj je prikazan kao King Kong koji se popeo na engleski Big Ben.

Nemcima po 300.000 evra za titulu ‎

Fudbalski savez Nemačke saopštio je da će svaki od 23 člana reprezentacije na prvenstvu Evrope u Poljskoj i Ukrajini u slučaju osvajanja šampionske titule dobiti nagradu od po 300. 000 evra.